Hovudside

Tips for Vanntetting Under et Deck

by Walther

Tips for Vanntetting Under et Deck

Tetting under en kortstokk vil hindre treet fra å absorbere fuktighet og råte. Vanntetting hjelper også unngå den sølvfargen som tre blir som det aldre. Vann midler hindre en kortstokk er tre fra hevelse som det soaks opp vann, som avlaster trykket på tre leddene og sikrer at dekk malingen ikke knekke.

Beskyttende Gear


Bruk vernebriller eller briller når male under dekk for å holde drypper ut av øynene. Også vurdere iført en lue eller hette for å forhindre drypping på håret. Hansker beskytter hendene fra den sterke kjemikalier i vannavstøtende midler og maling.

Water Repellent Selection


Bruk en vannavstøtende konserveringsmiddel i stedet for bare en vannavvisende. Konserverings del av blandingen inneholder kjemikalier som hindrer mugg. Vannavstøtende konserveringsmidler kan også beskytte mot insektplager. Når du velger en flekk, se etter en som inneholder vannavvisende konserveringsmidler, ikke bare pigmenter og oljer. Unngå lakk og andre overflater på utvendige skogen, fordi de raskt sprekke og la fuktighet kontakt veden.

Å bruke en vannavvisende


Hvis mulig, dyppe hele dekk boards i vannavvisende konserveringsmidler før bygge en kortstokk. Alternativt gjelder generøse mengder av et vannavstøtende konserveringsmiddel med en børste. Sørg for å dekke endene, ledd og kantene på hvert bord. Bruk ca 1 gallon for hver 250 kvadratmeter med glatt tre. Bruk mer for grov tre. Grunning og maling kan gå over vannavvisende konserveringsmidler hvis du ønsker å male en viss farge under dekk.

Vedlikehold


Påfør vannavstøtende konserveringsmidler hvert ett eller to år eller helst overflaten av treverket begynner å slå sølvfarget. For å avgjøre om en vannavvisende har slitt ut, sprute vann på veden. Hvis vannet absorberer inn i treet i stedet for strengen opp, må tre nye vannavstøtende. Rengjør tre med en børste, deretter på nytt vannavvisende konserveringsmiddel.