Hovudside

Hvordan fikse Sliding Skuffer

by Walther

Håndteringen av en skuff som stikker kan være frustrerende og noen ganger skuffen vil knapt åpne i det hele tatt, forårsaker ytterligere forverring. Mange feilrettinger for å stikke skuffer ta bare en liten mengde tid. Lære å reparere mindre problemer raskt og effektivt vil gjøre resten av livet ditt mer behagelig.

Bruksanvisning


•  Fjern skuffen fra rammen. Undersøke hjørnene for separasjoner. Tre skuffer kan limes med trelim til å bli med hjørnene hvor de har kommet ugjort. Fest en lang klemme på skuffen til limet har tørket.

•  Se etter tre som har splintret eller er grov. Dette kan skje med skuff eller rammen. Bruk middels sandpapir til sand eventuelle grove kanter. Sjekk ut skuffen ved å skyve den inn og ut.

•  Påfør et smøremiddel til skuffen hvor rammen og skuff touch. Vanlig såpe uten en fuktighetskrem er en vanlig husholdning element som har en tendens til å fungere godt. Bivoks og parafinvoks er også gode smøremidler for skuffer.

•  Tett skuff skyveknapp med polyuretan når skuffen er gjort for å gli uten stikker. Tetting skuffen vil holde fuktighet fra å komme inn i treet når det er fuktighet i hjemmet.

•  Se etter bøyde glidere hvis skuffen er laget av metall. Hvis en skyveknapp er bøyd, tar du glidebryteren fra skuffen og rette hvis mulig. Glidere metall er vanligvis laget av heavy metal og kan ikke være i stand til å bli rettet.