Hovudside

Hvordan Kill Ants med borsyre

by Walther

Hvordan Kill Ants med borsyre

Borsyre er en ingrediens som benyttes i insekt agn som et alternativ til skadelige plantevernmidler. Målet med å bruke borsyre for å drepe maur er ikke å drepe dem på stedet. Snarere, la arbeideren maur å ta borsyre agn tilbake til reiret, hvor det vil forhåpentligvis drepe dronningen. Da dronningen er død, vil mauren kolonien snart forsvinne siden hun er den som legger eggene. Borsyre, som kan brukes både innendørs og utendørs, er generelt trygt, men alltid følge de instrukser og advarsler på etiketten.

Bruksanvisning


•  Sett ut to grunne stasjoner: ett med gelé i det, og den andre med to deler peanøttsmør og en del honning. Et grunt fat, slik som et lokk, fungerer godt. I to timer, se hvilke agn maurene foretrekker. Dette vil avgjøre om du har søte elskende maur (maur som foretrukne gelé) eller proteinelskende maur (maur som foretrukne peanøttsmør).

•  Sett ut flere flere stasjoner, ved hjelp av bare en skvett av enten gelé eller peanøttsmør og honning blanding, på ulike steder i huset der du har sett maur. Strategisk plassere en for hver 50 kvadratmeter med plass i hjemmet ditt, eller en hver 15 til 20 meter utendørs.

•  Vent to timer eller flere timer for å se hvilke stasjoner maurene bevege seg mot. Dersom mer enn 10 maur er til stede ved en stasjon, disse er gode steder å sette ut dine borsyre feller. Fjern stasjonene; disse er ikke agn som dreper maurene.

•  Kjøp riktig type agn avhengig av om du har sukker- eller protein kjærlig maur. Plassere kommersielle borsyre agn i stedene der de fleste maur gravitated mot. Følg instruksjonene på etiketten for riktig bruk.

•  Lag din egen agn stedet for å bruke en kommersiell en. For søte elskende maur, bland 1 1/2 ts av borsyre, en kopp vann, og 1/2 kopp sukker. Rist og hell litt i grunne retter eller i bunnen av krukkene satt på sine sider. For fettelskende maur blande 3/4 ts. av borsyre, 6 ss. av honning og 4 ss. peanøttsmør og plassere en skvett i grunne retter eller krukker satt på deres side.

•  Sett borsyre agn når de tørker opp eller ikke lenger er effektive som anbefalt på etiketten til en kommersiell agn.