Hovudside

Hvordan lage din leilighet Balkong Mer Privat

by Walther

Hvordan lage din leilighet Balkong Mer Privat

Hvis din leilighet balkong er som de fleste, er det den eneste bit av utendørs levende plass tildelt deg. Det er også en god sjanse naboens balkong er utrolig nær eller til og med en del av deg, med svært lite skille din plass fra deres. Balkongen kan også møte andre boligblokker eller offentlige rom. Alle disse faktorene gjør det ganske vanskelig å føle et beløp av personvernet mens du nyter balkongen. Med noen få tilleggsprogrammer som roll-up nyanser, potteplanter eller trellises, kan du gjøre plass litt mer privat uten fysisk å endre plass.

Bruksanvisning


•  Mål åpne området over balkongrekkverket ved hjelp av et målebånd. Kjøp en roll-up utendørs nyanse som passer området. Du kan gjenta dette for andre åpninger på balkongen hvis du trenger privatliv fra tre retninger.

•  Hang blinds per pakken instruksjoner ved å forbore pilothull med en liten borekrone. Fest de vedlagte skruene i sine respektive hengende parentes ved å bruke en Philips-skrutrekker eller drill bit.

•  Plasser høye potteplanter, for eksempel palmer eller gummi planter, strategisk rundt balkongen for å etablere maksimal privatliv. Legg dem til side av en sittegruppe og mellom uterom og din nestes, for eksempel.

•  Plasser et espalier over en sideåpning på balkongen for å delvis blokkere visning av naboer. Sikre espalier ved å plassere bunnen i en rektangulær planter. Plante klatreroser, eføy, hibiscus eller andre planter som vil klatre espalier og blokkerer utsikten for å gi deg mer privatliv.

Tips og advarsler


  • Være godt informert om leiligheten din foreningens regler for hva som er og ikke er tillatt på balkongen din plass. Noen leilighetskomplekser har strenge regler om å endre balkongen på noen måte, men de fleste vil ikke tankene trygg og attraktiv add-ons som lett kan fjernes når du flytter ut.
  • Bruke en eller hvilken som helst kombinasjon av de ovennevnte teknikker for å skape en mer balkong plass.
  • Roll-up nyanser også bidra til å spare penger på kjøling kostnader ved å filtrere sollys.