Hovudside

Kompositt Fekting Materialer

by Walther

Kompositt Fekting Materialer

Hvis du noensinne har sett et gjerde laget av plastbaserte materialer, har du opplevd kompositt fekting, der en fin tremasse er blandet med en plastperm for å skape pressede plater eller planker som kommer i et bredt spekter av farger. Positive egenskaper som en lettere vekt balanse ut ulempene til dette nylig utviklet gjerdemateriale.

Funksjon


Kompositt fekting fungerer i stedet for andre gjerdematerialer i nesten alle programmer, og fungerer på noen områder der tre er ikke et godt valg. Kompositter vil ikke råtne eller hovne opp som utette tre når de utsettes for fukt, og er helt motstandsdyktig mot termitt og snekker maur skade dersom deres plast innholdet er mer enn 70 prosent, ifølge Ricks Custom Gjerder & treterrasser. En tremasse prosentandel på mer enn 30 prosent gjør det ferdige produktet mindre holdbare mot miljø slitasje.

Typer


Den type plast bindemiddel som brukes i komposittgjerdemateriale endrer de miljømessige konsekvensene av det ferdige produktet. For eksempel, resirkulert plast fungere fint i fekting planker og gi produktet en mindre karbonfotavtrykk, ifølge American Fence Association. Fargen og tre korn mønster av produktet påvirker ikke sin styrke. Plast som polyetylen tendens til å være sterkere enn PVC eller vinyl permer, som mykgjør og kan synke i varmt vær.

Spesifikasjoner


Kompositt fekting ikke krever årlig sliping og forsegles som noen treprodukter gjøre. Hul-kjernede gjerde paneler er fylt med skum, noe som gjør dem mye lettere enn plater eller planker av tre for en enklere installasjonsprosessen, ifølge Veranda kompositt terrassebord. De fleste komposittmaterialer også kommer med en garanti, ofte så lenge som 10 eller 20 år, som trykkimpregnert furu kan ikke konkurrere med. Hvis gjerdet sprekker eller fades før garantien er over, vil mange produsenter erstatte det for deg.

Betraktninger


Kompositt terrassebord materialer koste minst dobbelt, noen ganger trippel, kostnaden for real-tre fekting, ifølge bygge inspektør Mark Visser. Mange huseiere føler at de lavere vedlikeholdsbehov rettferdiggjøre en høyere kostnad. Composites også visne til en værbitt utseende etter ca ett års bruk, å miste sin opprinnelige farge, så ikke velg en farge uten å se en forvitret prøve først, fordi du ikke vil være i stand til å male eller restain plast planker.