Hovudside

Hvordan å holde en Kitchen Clean i Office

by Walther

Hvordan å holde en Kitchen Clean i Office

Arbeidstakeren Kjøkkenet er ofte det rommet som får minst oppmerksomhet på kontoret-rengjøring tid. Kjøkkenet fungerer som de ansattes personlige område og er vanligvis behandlet annerledes enn arbeidsområder. Alle kan bruke kjøkkenet, men en renholdsplan er nødvendig for å sikre at det blir renset regelmessig. Holde kontoret kjøkkenet rent krever kommunikasjon, en plan og konsistens.

Bruksanvisning


•  Hold et personalmøte for å diskutere å lage en plan. Omfatter bare de ansatte som vil ha kjøkken-rengjøring plikter. Planlegger å forklare hvorfor denne saken er viktig: hygiene, sikkerhet og ansattes moral. Forklare problemet, foreslå en løsning og utvikle en plan. Be om frivillige til å tjene på kjøkkenet-rensing komiteen.

•  Kjøp rengjøring forsyninger og la ansatte vet hvor de blir holdt på kjøkkenet. Inkluder rensevæsker, papirhåndklær, søppelsekker og gummihansker. Plasser en sprayflaske med en mild rengjøringsvæske på disken slik at ansatte vil rense tabeller og tellere etter bruk.

•  Utvikle generelle kjøkken-rensing regler for alle ansatte. Lag en liste og legge det ut på kjøkkenet. Inkluder forespørsler at de ansatte kaster personlig søppel, vaske personlige og dekketøy og setter dem bort, rengjør mikrobølgeovn og kaffemaskin etter hver bruk og fjerne personlige elementer fra kjøleskapet som passer.

•  Spør vaktmestertjeneste for å utføre en grundig engangs rengjøring av kjøkkenet - gulv, vegger og skap - og å rengjøre kjøkkengulv under hvert kontor rengjøring. Vanligvis renser vaktmestertjeneste gulvene og utfører en rutinemessig rengjøring av kjøkkenet; Hvis dette ikke er tilfelle, legge disse oppgavene til renseplan.

•  Lag en tidsplan for rengjøring av kjøleskap og tildele en to-person team for å gjøre rengjøring annenhver uke. Varsle de ansatte i forkant av hver rengjøring at alle elementer i kjøleskapet vil bli forkastet.

•  Sjekk kjøkkenet regelmessig og ved slutten av hver uke å merke problemer som må tas opp. Behandle og løse problemer raskt. Fortsetter å oppmuntre ansatte til å bidra til å rydde kjøkkenet rent ved å publisere vennlige påminnelser. Be om full deltakelse ved å oppmuntre ansatte til å ta individuelt ansvar for kjøkkenet.

Tips og advarsler


  • Legg noen dekorative elementer for å gjøre kjøkkenet og pauserom attraktive slik at ansatte tar en personlig interesse i å holde den ren. Be ledelsen for et lite budsjett for å opprettholde rengjøring forsyninger.
  • Det er ikke hensiktsmessig i noen arbeidsplasser å spørre ansatte til å rydde, spesielt gulv. Sjekk med ledelsen før du spør ansatte til å jobbe frivillig for å holde kjøkkenet rent.