Hovudside

Slik Dekorer en Living Room Wall Med Crosses

by Walther

Slik Dekorer en Living Room Wall Med Crosses

Crosses
Maskinvare og verktøy for oppheng
Papir

Bruksanvisning


•  Dekorer en stue med kors ved å opprette en sentimental skjerm som blander kjære kors med andre spesielle keepsakes. Start med å samle de spesielle krysser du har tenkt å bruke. Eksempler på kors med spesiell betydning inkluderer et kors som brukes i et ekteskap seremoni, et kors mottatt som en dåp gave eller et kors gitt som en gave fra en spesiell venn eller et familiemedlem.

•  Par sentimentale kors med relaterte minner. For eksempel, et innrammet kopi av et bryllup kunngjøring med et kors som brukes i et ekteskap seremoni; en maskinskrevet og innrammet utdrag fra et bibelvers lest under en dåp seremoni; og et innrammet fotografi av en person til å henge nær korset mottatt som en gave fra personen på bildet.

•  Hang de sentimentale motstandere av kors og minner sammen for å dekorere stuen. Dette kan gjøres ved å lage en stor skjerm eller flere små grupper på veggene.

Cross Collage


•  Ansett en annen tilnærming til ditt ønske om å dekorere en stue med kors ved å bruke dem som en stor vegg collage. Samle alle korsene du ønsker å inkludere i displayet. Ideelt korsene vil være i ulike størrelser og laget av forskjellige materialer som denne kombinasjonen vil skape mest interesse i en vegg collage. Selv krysser svært lik i størrelse og materiale (for eksempel alle tre krysninger i samlingen) kan være anordnet i et visuelt attraktivt skjerm.

•  Bestem veggen hvorpå du ønsker å lage collagen. Fordi dette collage vil være et stort og litt opptatt skjerm, er det best å velge en stor vegg som er ellers nøytrale.

•  Velg en form for collagen. Dette vil være den usynlige omkretsen av collage inne som du vil ordne kors.

•  Bestem størrelsen på collage som vil fungere best for å inneholde alle dine kors, og registrere målingene.

•  Plott ut collage ved merking av størrelsen og formen på collage på gulvet med en streng. Praksis arrangere kors i ulike stillinger innenfor det området du har markert til du finner den beste ordningen av korsene.

•  Spill inn endelige ordning på papir merke seg hvilke kryss bør henge der så du vil ha en blåkopi å følge som du henge kors. Henge korsene på veggen etter den siste arrangement registrert på papir.

Tips og advarsler


  • Vurdere å be om hjelp når du planlegger hvordan du skal henge kors. Du vil få større perspektiv hvis noen andre kan holde kryssene mot veggen som du ser på dem fra andre siden av rommet.