Hovudside

Slik fjerner Tørket flekker fra Siding

by Walther

Slik fjerner Tørket flekker fra Siding

Tilstanden og utseendet på utsiden av hjemmet ditt legger opp til mye mer enn bare fortauskant appell; det også påvirker verdien av ditt hjem. Riktig vedlikehold inkluderer omsorg for "hud" av din bolig, eller det er ytterkledning. Dessverre skjer skitt utenfor. Hva er verre er at du kanskje ikke har lagt merke til at ytterkledning ble behandlet for en runde med rå egg sist Halloween, eller at din dryppende vindu klimaanlegget igjen striper av rust hele sommeren. Heldigvis, med en liten albue fett og utholdenhet, er det mulig å fjerne tørket flekker fra ytterkledning.

Bruksanvisning


•  Bruk en strøm vaskemaskin hvis du har stål, aluminium eller vinyl ytterkledning. Dette verktøyet kan gjøre kort prosess ut av å få mange typer tøff, tørket på flekker av med rent vann under trykk. Som en ekstra bonus, pole utvidelser lar deg makt vaske den andre historien om ditt hjem fra bakken, noe som eliminerer behovet for en stige. Strøm skiver, også ofte kalt høytrykksvaskere, kommer i en rekke av trykk styrker, målt som pounds per kvadrattomme, eller psi. For stål og aluminium ytterkledning, er nok en psi mellom 1200 og 1500. Vinyl Fasader kan stå opp til mer press, slik at du kan bruke en power vaskemaskin med 2500-3000 psi.

•  Bruk en stiv børste og såpevann på tre ytterkledning. Selvfølgelig, dette er gammeldags metode godt egnet til noen form for ytterkledning med virkelig gjenstridige tørket flekker, som egg og rust. Selvfølgelig bruker denne teknikken mer tid og muskler enn å bruke vaskemaskinen makt, men det også gjør at du kan konsentrere seg om målrettede flekker. Bruk en bøtte fylt med varmt såpevann for å dyppe kratt pensel inn mens du arbeider i 20-fots seksjoner, etterfulgt av en skylling med rent vann fra en hageslange. Også, starter på det øverste nivået i ditt hjem og jobb deg nedover. Hvis høyder eller stiger gjøre deg nervøs, bør du kanskje vurdere å ansette noen til å vaske fasader på den andre historien om ditt hjem for deg.

•  Øk rengjøringseffekt med trinatriumfosfat (TSP) for å fjerne tørket flekker fra ytterkledning mer effektivt. TSP er spesielt formulert for å rense Fasader av alle typer, selv tre. Det kan finnes i de fleste jernvareforretninger og byggeforsyningssentre. Følg produsentens instruksjoner i form av riktig mengde pulver for å blande med vann.

Tips og advarsler


  • Du kan leie en kraft skive fra en utstyrs forsyning utleie selskap hvis du foretrekker ikke å kjøpe en.
  • Vær forsiktig når du vasker ytterkledning mens du er på en stige.
  • Bruk hansker når du arbeider med TSP siden den har en uttørkende effekt på huden.