Hovudside

Livet Span av Semi-Dwarf appelsintrær

by Walther

Livet Span av Semi-Dwarf appelsintrær

Når du plante en appelsin (Citrus sinensis) treet, vil det være en varig del av landskapet som kan nytes i generasjoner framover. Fordi appelsintrær har en så lang levetid, må du planlegge nøye hvor de vil bli plantet for å forhindre fremtidige problemer. Selv semi-dverg appelsintrær, som består av veksten på en rotstokk som resulterer i en litt mindre tre, vil vare i flere tiår i landskapet, som bør være i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9 til 11.

Fruiting Years


Når en semi-dverg oransje treet begynner å vokse, vil det ikke produsere frukt av det første året. For inntil tre år etter planting, vil en ung appelsintre produsere bare en liten håndfull av tykk hud, dårlig-smake fruktene. Etter den tid, vil treet begynne å produsere en årlig avling av søte appelsiner. Den produktive liv av et appelsintre kan være 50 år eller lenger, hvis du tar vare på treet.

Levetid i år


Den faktiske mengden tid et appelsintre liv kan være opp til 150 år, i henhold til California Polytechnic State University, Urban Forest økosystemer Institute. Levetiden på et appelsintre er basert på hvorvidt det ikke å møte noen dreper fryser eller annen skade som kan kutte sin levetid kortere. Temperaturer under 24 grader Fahrenheit kan forårsake alvorlig skade eller død for en ubeskyttet appelsintre.

Semi-Dwarf Appelsiner


Semi-dverg appelsintrær produkt appelsiner av samme størrelse som vanlige trær, men den totale høyden på treet er kortere, noe som gjør det til et bedre alternativ for mindre meter. De fleste semi-dverg sitrustrær vil vokse bare til 15 meter høy, sammenlignet med 30-fots høyde på en standard sitrus treet. Forskjellen mellom dem er rotstokken, som sorten av appelsin du ønsker å vokse er podet. Rotstokken vekst styrer den totale størrelsen på treet uten å påvirke størrelsen eller utbytte av frukt.

Vekstforhold for å sikre lang levetid


Hvis du vil at appelsintre å vare i flere tiår, er det noen grunnleggende ting du må gjøre når du velger området og holde planten vokser. Først, sørg for at du plante treet i et solrikt, godt drenert sted som får minst seks timer med sollys. Når været er varmt og tørt, vann bare en gang i uken for å fukte roten området av treet, som, selv om grunne i bakken, strekker seg to ganger avstanden til drypp linje. Sitrustrær trenger mye gjødsel for å produsere. Fullt utvokste trær trenge 1,5 pounds av selve nitrogen årlig, oppnådd fra 3 til 6 pounds ammoniumnitrat, fra 2 til 4 kg urea, eller 10 til 20 kg ammoniumsulfat. Spre denne totale beløpet rundt treet enten som en enkelt dose i desember eller delt likt mellom doser i februar, juli og september.