Hovudside

Hvordan erstatte en Rørlegger Trap Primer

by Walther

Feller er viktige våtromsinnredning som hindrer avgasser fra lufting inn i et hjem eller andre bygningen. I noen tilfeller kan de lokale byggeforskrifter krever bruk av felle-primere for å sikre at fellen har en tilstrekkelig mengde vann for å danne en tetning. Hvis felle primer er behov for utskifting, og du har en liten rørlegger kunnskap, kan du gjøre jobben selv.

Bruksanvisning


•  Slå av vannforsyningen. Trap primere er koblet til vannforsyning linjer, så du må slå av vanntilførselen enten på en lokal ventil eller ved hovedventilen.

•  Finn felle primer. Du må kanskje rive ned gips eller flis for å få til det, så finn den fellen primer før du begynner.

•  Forbered deg på å håndtere eventuelle vannlekkasje når du fjerner den gamle fellen primer. På dette punktet, er det en god idé å dobbeltsjekke at du har slått av vannet. Når du fjerner felle primer, har en bøtte eller håndklær (eller begge) klar til å samle alle vann drenering fra linjene.

•  Fjern felle primer. Trap primere har forbindelser til det kalde vannet linje og har også en forbindelse til fellen.

•  Koble den nye fellen primer til vannlinjen og til avløpet til fellen. Du må lodde tilkoblingen hvis du bruker kobberrør, eller du trenger primer og lim hvis du har CPVC rør. Hvis du måtte kutte vannet kø for å få den gamle fellen primer av, så du kan trenge en lengde på ytterligere rør og en kontakt for å gjøre den nye fellen primer passform.

•  Kontroller at du har en god tetning rundt alle loddet eller limt tilkoblinger. Hvis alt ser bra ut, kan du slå av vanntilførselen igjen.

•  Test det nye felle primer ved å kjøre vann gjennom ligaen levert av vannlinjen og ved å sjekke fellen. Hvis alt ser ut til å fungere godt, kan du erstatte gips, fliser eller annet veggmateriale.