Hovudside

Plissert Box Window Treatment Ideas

by Walther

Mange foretrekker å ha gardiner hengende i vinduene i stedet for nyanser eller ingenting i det hele tatt. Gardiner er nyttige for å blokkere sollys på varme ettermiddager. Gardiner også hindre utkast fra å komme inn i ditt hjem i kjølige vintermånedene. Gardiner gir hus med mye ønsket privatliv. Neste gang du trenger noen nye vindu gulvbelegg, vurdere å gjøre plissert boks vindu behandlinger.

Ideer for Lengde


Du kan gjøre boksen fold gardiner for omtrent alle typer av vinduet. Gjør boks folder med lange draperier eller korte valances. Du kan selv lage boks plissert vindu behandlinger når du gjør kafé stil gardiner. Boksen folder legge eleganse til ethvert vindu gardin uansett lengde. Ta en god titt på vinduene. Bestemme hvor lenge du ønsker å gjøre gardinene. Lengden på gardinene avhenger av hvilket rom i huset de er i, og også den nåværende innredning av rommet. Lange draperier er ikke egnet for kjøkken eller bad, men ville se fint i en stue eller enda en lang korridor. Kort boks plisserte gardiner kan også ha kamskjell eller dekorlister i nedre kant, siden de ikke hviler hele veien til gulvet.

Ideer for Fabric


Valg av riktig materiale for gardinene er også avhengig av rommet. Bruke et stoff som samsvarer med innredning av rommet. Bruke fôr for ekstra beskyttelse mot trekkfulle vinduer, spesielt i rom hvor folk gjør mye av å sitte slik som de levende eller familierom. Du kan også lage boksen fold gardiner med forskjellige typer stoff til forskjellige tider av året. Bruke tunge, mørke stoffer til vinter, men bruke lysere, luftige stoffer for våren og sommeren.

Making the Box Pleats


For å gjøre seksten folder måle hvor langt du vil gardinene å henge ned vinduet. Måle også bredden av vinduene. Legg til tre ganger bredden av vinduet måling for å tillate foldene. Begynn på toppen kant av teppet. I midten, brett over en del stoff som er omtrent to inches bred. Bruk en pinne for å holde bretten på plass. Flytt over om tre inches. Brett en annen to-tommers delen av stoff og pin det på plass. Fortsette å arbeide på samme måte til du kommer til kanten av gardin. Gjenta med den andre halvparten av gardin og pass på å kaste boksen folder i motsatt retning som du gjorde i første halvdel av gardinen.

Sy hele veien over toppen av gardin. Vær nøye med å holde foldene på plass når du syr over dem. Fjern pinnene som du syr.

Stryke folder flatt. Bruk damp om nødvendig å sette en skarp boksen fold.