Hovudside

En erstatning for en potet Masher

by Walther

En erstatning for en potet Masher

Potetmos er et klassisk europeisk og amerikansk mat. De er relativt enkle å lage, gå med et bredt utvalg av retter, og er et must for mange ferie måltider. Folk bruker en spesialisert potet masher å fjerne klumper og gjøre sine poteter glatt og kremet. Dette verktøyet innebærer en solid håndtak og en wire rutenett, perforert plate eller sikksakkformet wire, som knuse poteter effektivt. Du trenger ikke en potet masher å lage denne retten, men. Flere andre kjøkkenredskaper fungere like bra.

Mat Mill


Denne enheten fungerer godt til puré myk mat. Består av en sil plate og hånd-slått padle, de mat mill tvinger poteter gjennom platen når håndtaket er slått. Mat møller gjør ekstremt glatte potetmos uten klumper eller hud. Velge en forholdsvis stor-hullete plate for å hindre tilstopping.

Pastry Blender


En kringle blender ligner på en potet masher, som det er sammensatt av et sett av trådene er festet til et håndtak. Kringle blender finnes normalt brukes til å skjære smør i mel for å lage pai skorper, kjeks og andre buttery bakt varer. De arbeider også for å lage potetmos, om de kan trenge hyppigere rengjøring for å unngå tilstopping.

Electric Mixer


Normalt brukes til å blande kaker, pannekakerøre og lignende matvarer, frembringer en elektrisk mikser meget jevn, "pisket" poteter i en kort tidsperiode. Disse enhetene sterkt redusere arbeidskraft som kreves for å lage potetmos, men kan overarbeid stivelsen i poteter, produsere en gummiaktig resultat. Ved bruk av en elektrisk mikser for å gjøre potetmos, bland bare nok til å fjerne klumper.

Immersion Blender


Nedsenking blender er håndholdt blandemaskiner som kan brukes til puré sauser og supper i potten, produsere drinker og gjøre andre glatt, semi-flytende matvarer. I motsetning til konvensjonelle blandemaskiner, som ofte overarbeid potetene i gumminess, kan nedsenking blender produsere deilige poteter. Som med elektrisk mikser, bruker blender bare lenge nok til å lage en glatt tekstur. De blender bladene kan produsere litt lumpier poteter enn en mikser, siden de kan tillate svært små klumper å passere.

Gaffel


Lage enkle potetmos ved hjelp av en stor og solid gaffel. Denne teknikken krever mer hånd arbeidskraft enn andre metoder, men er billig og enkelt for kokker gjør bare én eller to porsjoner. Poteter mashed med en gaffel vil være tyngre og mindre luftig enn poteter mashed med en mat mill, potet Masher eller annet verktøy, men er usannsynlig å bli gummy. Denne teknikken er for arbeidskrevende for store partier.