Hovudside

Hvordan fikse en Frozen Trekk i Dusj

by Walther

Hvordan fikse en Frozen Trekk i Dusj

Pull eller stang som kommer ut av badekar tuten er festet til avlednings montering inne i tuten. Avlednings styrer om vannet renner ut av karet tut eller dusjhodet. Mineralforekomster som bygger seg opp inne i tuten og utslitte deler på omstilling kan påvirke diverterâ € ™ s ytelse til det punktet det kan ikke lenger bevege seg i tuten. Når avlednings fryser og stopper fungerer som den skal, må du fjerne den gamle tuten og installere en ny en med en ny omstilling inne.

Bruksanvisning


•  Undersøk undersiden av den eksisterende kar tuten ved hjelp av en lommelykt. Let for et skruehode, som kan være plassert i et lite hull eller utsparing mot baksiden av tuten.

•  Legg et håndkle over tuba € ™ s avløp slik at du ikke slippe tuten skru ned det. Fjern skruen fra faucetâ € ™ s tut, hvis man er til stede, ved å vri skruen mot klokken med en sekskantnøkkel. Trekk på tuten for å frigjøre den, vri tuten til venstre og høyre hvis det holder på røret.

•  Pakk karet tut med et håndkle hvis du ikke ser en skrue på undersiden av tuten. Klem en rørtang til tuten over håndkle, deretter snu tuten mot klokken til tuten kommer av vannrøret.

•  Scrub av eventuelle korrosjon, mineral buildup eller annet rusk fra vannet pipeâ € ™ s tråder. Vikle rørtape klokken rundt pipeâ € ™ s tråder, søker 02:58 lag. Vri den nye tuten urviseren på vannrør. Vikle et håndkle rundt tuten og bruke rørtang å stramme tuten på røret før tuten berører veggen.

•  Sett den nye tuten inn i vannrøret, hvis du ikke vri den gamle tuten av, stram skruen på undersiden av tuten. Slå på kranen og dra opp på diverterâ € ™ s håndtak for å styre strømmen av vann til dusjhodet.