Hovudside

Når er en Crookneck Squash Ripe?

by Walther

Når er en Crookneck Squash Ripe?

Crookneck squash er en type sommer squash. Squash har en smal, bøyd nakke og den oppsvulmede motsatt ende. Det er vanligvis gul. Som andre typer sommer squash, for eksempel squash, bør du plukke crookneck squash før det vokser for stor. Crookneck squash er moden og klar til å spise før den har en sjanse til å fullt moden og produsere store frø.

Time to Harvest-


Crookneck squash trenger varm jord og vær for å overleve og vokse og så bør plantes etter faren for frost eller startet inne et par uker før. Når plantens blomster bestøves, utvikler frukten svært raskt. Vanligvis vil crookneck squash være klar for innhøsting en uke etter sin frukt første former. I noen tilfeller kan squash være moden fire dager etter sin blomst former. Så lenge som en identifiserbar squash er dannet, kan den ikke bli plukket for tidlig. Plukke squash raskt oppfordrer flere til å utvikle.

Hva du skal se etter


Når moden, vil en crookneck squash være mellom fire og seks inches i lengde og mindre enn to inches bred. En seks-tommers eller lengre squash kan fremdeles være spiselige, men kan ha en hardere konsistens. Avhengig av variasjon, er fargen på squash enten lys eller blek gul. Huden er lett glinsende når du er klar til å spise. En skinnende hud betyr at frukten er mør.

Moden Squash


Noen ganger kan du gå glipp plukke en squash når det er fortsatt ung og øm. Crookneck squash igjen på vintreet vil vokse seg større og vil utvikle en hard hud. Kjøttet blir treaktig og frøene blir store og modne. Hvis du har tenkt å ha planten fortsette å produsere squash, bør du plukke noen overmoden squash med en gang. La squash forbli på anlegget reduserer utbyttet som den store frukten krever betydelig energi.

Ved hjelp av overmodne Squash


Mens noen mennesker kan finne squash uspiselig fordi det er tøft, kan du prøve å steke squash og snu den til en dukkert, ifølge gartner Gayla Trail, forfatter av "vokse flott Grub." Siden frøene av en overmoden crookneck squash er modne, kaprer dem ut og lagre dem for planting neste år. La squash sitte på et kjølig og tørt sted for flere uker etter plukking for de beste resultatene med sine frø. Etter at du har kuttet åpne squash og grav ut frøene, vaske og deretter la dem tørke helt før lagring.