Hovudside

Hvordan kjøpe Vinyl Siding

by Walther

Med "laveste installert kostnadene for eventuelle utvendig ytterkledning materiale," vinyl Fasader er en lett vedlikeholdt, budsjettvennlig, langvarig alternativ for etterbehandling utsiden av hjemmet ditt. Nå, med dagens bredt utvalg av farger, opsjoner, funksjoner og elastisitet, vel vitende om det grunnleggende om hvordan å kjøpe denne type byggemateriale for ditt hjem er viktig.

Bruksanvisning


Hvordan kjøpe Vinyl Siding


•  Beregn hvor mye ytterkledning du trenger til ditt prosjekt. Dette gjøres vanligvis ved å måle utsiden av hjemmet for å finne ut arealet av veggplass som vil bli dekket av ytterkledning. Ikke glem å inkludere områder som soffitter, veranda tak, osv trekke ut en grov skisse og skrive målinger ned å referere til når man diskuterer prosjektet med fagfolk.

•  Meet med noen lokale ytterkledning leverandører eller distributører for å se hva slags ytterkledning er tilgjengelig i ditt område. Se på hva de tilbyr for å få ideer om hva som ville se bra ut for ditt hjem. Spørre om hva andre alternativer kan være tilgjengelige. Sørg for å plukke opp noen brosjyrer og prøver de måtte ha for det vil hjelpe deg bedre velge produktet og farge. Se på andre boliger i området for å se hvordan produktet vil se ut når den er installert. Oppmerksom på hvilke konkrete ting du liker - og ikke liker - så du vil være klar når det gjelder tid til å møte med installasjonsprogrammet.

•  Forskning produktet i dybden før du kjøper. Det er viktig å vite hva typer, karakterer, garantier og garantier er tilgjengelig for produktet før kjøp. Sjekke ting som om fargen er ensidig eller hvis det går hele veien gjennom, hva måleren av produktet er, hva slags vedlikehold vil det kreve, om det er noe spesielt nødvendig for installasjon, hvis produktet vurdert for klimaet i din region, og om det er noen rabatter eller insentiver, etc. De fleste produsenter vil ha et nettsted hvor du kan få mer informasjon om deres produkt. Jo mer du vet, jo bedre vil du være i stand til å avgjøre om det vil være den beste løsningen for ditt hjem.

•  Lær litt om hvordan produktet er installert. Det er ikke nødvendig å bli en ekspert, men se noen installasjons videoer og lese om installasjonsprosedyren. Forstå betydningen av blinkende, kanalisering, ekspansjons kvoter, og overlapping. Å vite litt om produktet og hvordan det skal installeres vil hjelpe deg til å være oppmerksom på eventuelle problemer som kan oppstå under installasjon som kan føre til problemer senere.

•  Skaffe bud eller forslag for tjenester fra minst tre separate vinyl Fasader entreprenører eller installatører for ditt område. Det hjelper å få henvisninger fra venner, kollegaer, realtors, og leverandører. Ikke betal for noen estimater og prøver ikke å signere en kontrakt samme dag estimatet er gitt. Krever at alle bud, forslag eller estimater bli gitt til deg skriftlig, og at de spesifiserer ting som hva som vil være med, hva vil produktet (e) være installert, hvilke farger er valgt ut, hvor lang tid det vil ta å fullføre jobb, som er ansvarlig for bestilling av materiell, enten vil bli pålagt et innskudd, og hvordan betaling skal gjøres.

•  omtale alle dine data. Dette vil sikre at du har all nødvendig informasjon for å ta en avgjørelse før du har din ytterkledning installert. Eventuelle gjenværende spørsmål du måtte ha til din lokale forhandler eller installatør. Når du er komfortabel, bestille materialer og leie montøren.

Tips og advarsler


  • Be installatøren om de bærer forsikring
  • Gå rundt hjemme på forskjellige tider av dagen med fargeprøve for å se hvordan det ser ut fra forskjellige vinkler, lys osv
  • Holde noen av materialet igjen fra jobb å erstatte stykker som kan være skadet over tid
  • Sjekk med Better Business Bureau før ansette en entreprenør
  • Ikke betal for hele prosjektet opp foran - satt en betalingsplan