Hovudside

Liste over Sjokolade Blomster

by Walther

Liste over Sjokolade Blomster

Trylle frem sensuelle bilder i hagen din med mørk, sjokolade-farget blomster titte over løvverk, svai ubekymret i vind. Den intense fargen på blomstene alene er nok til å gjøre munnen begynner å sikle som det forventer glatt, rik smak av ren sjokolade. Mulch hagen med kakao mulch, som er grunnen cacao skall som sjokolade bønner vokse inni, og nesen vil oppdage den rike, berusende lukt selv før du går inn i hagen.

Columbine Chocolate Soldier


Columbine (Aquilegia) er en lav vekst, klump dannende plante ideell for planting i full sol eller delvis skygge. Duftende sjokolade-farget klokkeformede blomster synes å dingle i luften-over blå-grønne blader. De blomstrer vises i slutten av våren og fortsette til tidlig sommer. Deadheading, eller fjerner de visne blomster vil oppmuntre dette anlegget for å holde blomstringen. Sørg for å tillate noen av de visne blomstene til å forbli på anlegget slik det vil sette frø. Columbine er en kortvarig plante, så sparer frø fra år til år, eller hvis den får selv frø i hagen er den beste måten å oppmuntre dette anlegget til å forbli i hagen din. Columbine er hardfør i US Department of Agricultural hardførhet soner 3 til 9.

Sjokolade Daisy


Sjokolade daisy (Berlandiera lyrata) avgir en sjokolade lukt i de tidlige morgentimer. Som dagen utvikler seg lukten forsvinner. De mørke brune sentre for dette anlegget er omgitt av tusenfryd-lignende gule bladene som skaper litt av en kontrast i hagen og tiltrekker seg en rekke sommerfugler. Skjær tilbake hele anlegget etter at det blomstrer for å oppmuntre den til å fortsette blomstringen og forbli buskete. Pass på å la noen få planter gå i frø som faller tilnærminger. Dette anlegget vil self-frø i hagen. Fugler vil også spise på frø hoder. Sjokolade daisy vokser best i full sol og er hardfør i USDA hardførhet soner 4 til 11.

Sjokolade Cosmos


En utmerket kutt blomst hvis duft vokser seg sterkere som dagen skrider frem, sjokolade kosmos (Cosmos atrosanguinea), produserer masser av mørk brun, nesten svart blomster fra mai til oktober. Som sesongen skrider frem, vil anlegget produsere større spyler av blomster. Vokse sjokolade kosmos i full sol eller delvis skygge. Velg et område med godt drenert, fuktig jord eller vann med jevne mellomrom siden dette anlegget ikke vil tåle tørke. Plantene vil ta en stund å etablere i hagen. Sjokolade kosmos gjør best i USDA hardførhet soner 8 til 10.

Sjokolade Vine


Det er vanskelig å slå sjokolade vintreet (Akebia) hvis du ønsker vertikale masser av duftende sjokolade-farget blomster i slutten av mars eller begynnelsen av april. Plant to forskjellige vinranker og spiselig frukt vil danne. En rask dyrker, ofte nådde 40 meter eller mer, dette tørke-tolerant vintreet er best plantet der det er lett å kontrollere eller hvor det ikke er noen andre planter rundt som vintreet kan vikle seg rundt. Beskjære det når blomstene visne. Vokse i full sol eller delvis skygge. Sjokolade vintreet er hardfør i USDA hardførhet soner 4 til 8.