Hovudside

Hva kan jeg bruke til polsk Marble?

by Walther

Hva kan jeg bruke til polsk Marble?

Lagt er en type sten som vanligvis brukes i hjemmene. Det er ofte brukt for kjøkken og bad benkeplater og gulv. Imidlertid kan en marmor overflaten være noe delikat. Det skal vaskes og poleres forsiktig for å sikre at finishen er ikke skadet. Å vite hvordan å polere marmor og hvilke produkter du bruker vil bidra til å holde det ser skinnende og ny.

Vann


Lett spray benkeplater med vann. Tørk overflaten forsiktig med en vaskeklut, som vil fjerne vannet som det bringer tilbake marmor glans. Bruk en microfiber mopp og vann til polsk marmorgulv.

Hjem Utbedring


Bruke produkter du sannsynligvis allerede har i ditt hjem for å polere marmor. En metode innebærer å bruke et pusseskinn og en blanding av 3 ss. natron og 1 liter vann til å tørke ned marmor overflaten. Når marmor tørker, skyll med rent vann og tørk igjen med et pusseskinn. Knust kritt polerer også marmor. Dypp en fuktig pusseskinn i knust kritt og tørk av marmor overflaten grundig. Skyll med rent vann og tørk grundig. Disse metodene er greit for benkeplater, men kan kreve for mye innsats for marmorgulv.

Kommersielle produkter


Kommersielle produkter for polering marmor er også tilgjengelig. Disse brukes for hånd på marmor benkeplater eller med en maskin på marmorgulv. Sjekk med marmor produsenten for å finne ut hvilket produkt det anbefaler. Det kan være mer økonomisk å ha en kommersiell marmor sealer brukes på gulv eller benkeplater for å sikre den skinnende overflate vil vare i flere år.

Ting du bør unngå


Det er svært viktig å aldri, aldri bruke sterke kjemikalier på marmor. Selv vanlige husholdningsvaskemidler, for eksempel eddik, kan gjøre omfattende skade på finish. Syrer i disse produktene kan spise bort på marmor i en svært kort tid, og etterlater den med en lite attraktiv utseende. Også, rydde opp i eventuelle mat søl på marmor så raskt som mulig. Alkohol i vin og syrer i juice, brus og noen grønnsaker kan skade en marmor overflaten hvis ikke ryddet opp raskt. Blot eventuelt søl forsiktig så ikke som å gni dem dypere inn i marmor overflaten. Fjern flekker med en kommersiell marmor renere eller en natron og vann blanding.