Hovudside

Klær Closet Design og Ideer

by Walther

Klær Closet Design og Ideer

Organisere skapet ditt på en elegant måte kan være enkle med noen viktige teknikker. De fleste standard garderobeskap komme med ikke mye mer enn en bar til å henge klærne dine med en hylle over for diverse elementer. Om skapet er en rekkevidde-in eller walk-in, kan du legge til en ny layout til skapet ditt design for å hjelpe deg å få tilgang til dine lagrede elementer når du trenger dem.

Box Hyller


Du kan kreativt maksimere plass uavhengig av skap størrelse. I en rekkevidde-in closet, kan du øke lagrings plass i høyden ved å legge eske hyller hele veien til taket. Eske hyller er stor for lagring sko, belter, hatter og andre små tilbehør. Eske hyller arbeide for walk-in skap også, der det er langt flere muligheter for kreativt posisjonering horisontal og vertikal lagring.

Skjult TV


Hvis du ikke orker å gå glipp av morgen reportasje mens få kledd for arbeid, legge til en liten benk og skjult fjernsyns til skapet ditt. Et speil TV er elegant aksent til et eksklusivt skap design. Speil TV ser ut som speil når den er slått av, men oppfører seg som en vanlig TV når strømmen er på. Fjern hyller fra en av dine walk-in closet vegger og erstatte det med et speil TV. Hvis plassen og budsjettet tillater det, legge til et lite glass blåst lysekrone over benken for en moderne, sofistikert touch.

Visuell presentasjon


En veldig enkel oppgradering til en walk-in eller nå-in klær skapet er stablet klær barer. Stabling en klær bar betyr ganske enkelt å plassere to barer langs den samme veggen - en på toppen og en under. Vanligvis lengre plagg som kjoler henger på toppen, mens bunnlinjen er reservert for kortere skjørt og topper. Legg hyller for tilbehørsnettkasser for å holde små elementer tilgjengelig. "Å kunne faktisk se alle dine sokker, slips, og undertøy (versus bare det øverste laget) gir deg reelle valg når du får kledd," råder This Old House.