Hovudside

Hvordan Juster In-Bowl Water Level av en American Standard Toalett

by Walther

Hvordan Juster In-Bowl Water Level av en American Standard Toalett

American Standard har produsert toaletter og toalett deler og tilbehør for mer enn 100 år. An American Standard toalett har en bolle og en tank som holder vann for spyling. Når en bruker trykker på spylehåndtaket, strømmer vannet i tanken ut og fører bort kloakken i skålen. Selv om det ikke er mulig å justere i-bollen vannstanden i en American Standard toalett fordi in-bolle vannstanden bestemmes av bollen form, kan du justere nivået på vannet i tanken, og dermed skape en større flush kapasitet i din American Standard toalett.

Bruksanvisning


•  Fjern toalett tank lokket på American Standard toalett og sett den til side.

•  Se etter toalett flyte. Avhengig av hvilken type av American Standard toalett du jobber med, det kunne bruke en av to ulike typer pontonger: en integrert flåte som passer rundt påfyllingsventilen, eller en ball flyte på enden av en dupp stang. Den integrerte flottør ser ut som en smultring flyter rundt påfyllingsventilen, mens den flottør typen vil bli koblet til fylleventilen av en flottørstang og er sfærisk i form.

•  Juster integrert flyte ved å skru skruen på siden av påfyllingsventilen. Roterende skruen til høyre senker flottøren og vannivået inne i American Standard Toalett, mens dreie skruen mot klokken hever flyte og fylle nivå.

•  Juster en float-ball type ved å bøye metall float stang. Bøye flottøren stang ned vil senke ballen, mens bøye stangen slik at flottøren snur oppover vil heve ballen og vannstanden. Pass på å ikke bøye for mye, eller du kan bryte stangen.

•  Spyl toalettet. Se vannstanden som det fylles. Foreta ytterligere justeringer, hvis det er nødvendig.

•  Sett tanklokket.