Hovudside

Hvordan jeg leie ut hvem My House for Sturgis Rally?

by Walther

Hvordan jeg leie ut hvem My House for Sturgis Rally?

Lyst til å komme seg ut av byen før de motorsyklister ned på ditt hjem i nærheten av Sturgis, clogging opp gatene og samles barer og restauranter? La Sturgis reisende finansiere din ukelange ferie ved å leie ut huset til syklister som passerer gjennom. Hvis du ikke eier ditt hjem, må du sjekke lease for å sørge for at du har lov til å leie den ut.

Bruksanvisning


•  Sjekk ut leie konkurranse, ved hjelp av nettsteder som Rally-Rentals.com. Du vil være i stand til å bla oppføringer nær Sturgis å se hva som huser lik din hente. Prising ditt hjem for høy vil bety at du kan ikke leie den. Skriv ned spørre leieprisen på husene som ser ut sammenlignes med din. Deretter velger du en pris på middels til høy rekke oppføringer som din.

•  Gå gjennom huset ditt fra andres øyne. Ifølge The New York Times, utleieboliger kommandoen top dollar hvis de er utstyrt med fasiliteter som reisende ønsker, for eksempel klimaanlegg, vaskeri, svømmebasseng, høyhastighets Internett og kabel. Juster startkursen opp eller ned basert på de fasiliteter du kan tilby.

•  Rengjør huset ditt og få den klar til å bli fotografert. Siden reisende kommer fra langt borte, vil du være avhengig av internettsider og bilder for å vise huset ditt i sitt beste lys. Hvis du har vært å sette av mindre reparasjoner, kan det være lurt å ha dem ferdig.

•  Foto hvert rom i huset ditt. Vis huset fra utsiden og inkluderer noen fasiliteter, som garasjeplass eller en bakgård brann pit.

•  Registrer deg for Sturgis utleie områder som Rally-Rentals.com eller Sturgis-rally-lodging.com. Rally-Rentals.com viser ikke salgs pakker på nettet, men du kan kontakte kontoret for å diskutere avgifter for bruk av tjenesten. Sturgis-rally-lodging.com kostnader $ 29,95 for en full-års oppføring (i 2010). Du kan også registrere deg for generelle leie nettsteder som vacaction Utleier av eier.

•  Lag en oversikt for ditt hjem som viser dets fasiliteter, størrelse, antall soverom og andre salgsargumenter. Last opp dine bilder slik at besøkende kan se huset ditt.

•  Diskuter leievilkår med interesserte leietakere. Du kan velge å akseptere et innskudd opp foran for å holde reservasjonen, for å be om et ikke-refunderbart vaskegebyr og å forby store partier eller grupper fra leie ditt hjem. Når du er fornøyd med at en leie partiet kommer til å respektere ditt hjem, sluttføre leie ved å be om et depositum med sjekk eller Paypal.

Tips og advarsler


  • Kontroller at du har håndklær og sengetøy for Sturgis gjester. Det kan være lurt å låse opp sentimentale verdisaker.
  • Gi instruksjoner om hvordan du bruker vaskemaskin, TV eller andre enheter.