Hovudside

Pergo Gulv & Water

by Walther

Pergo Gulv & Water

Pergo er et merkenavn for laminatgulv. Normalt, når man sier at de har en Pergo gulv, de henviser til denne type gulv, selv om gulvet kan ha blitt laget av en annen produsent. Mest middels klasse og høy grad av laminater, eller de, som Pergo, med en rating på AC2 eller AC3, er lett vedlikeholdt og svært holdbart. Selv om Pergo bærer en garanti mot flekker og UV-skader, er det ikke alltid motstandsdyktig mot virkningene av fuktighet. Derfor, når opprettholde gulvet, visse retningslinjer skal følges.

Water Damage


En av de vanligste årsakene til at Pergo gulv blir ødelagt skyldes vann. Fordi gulvet er ofte installert som en "flytende" installasjon, kan uforutsette vannlekkasjer under installasjonen gjøre gulvet spenne. Slike lekkasjer kan oppstå fra vask, kjøleskap, oppvaskmaskin eller is beslutningstakere. Bruken av en fuktighetsmåler før du installerer en Pergo gulv kan bidra sterkt hvis du ønsker å finne ut hvorvidt eventuelle lekkasjer eksisterer.

Overflødig Fuktighet


Overflødig fuktighet i hjemmemiljø kan også føre til en Pergo gulv å bli vridd. Installere aa avfukter kan utrydde slike problemer.

Spesielle Cleaners


Pergo gulv krever svært lite stell. Når rengjøringsmidler brukes, bruk løsemidler som er laget spesielt for laminater. Sitrus-baserte formler versus såpebaserte løsninger er å foretrekke; de er designet for å brukes med liten eller ingen vann.

Rengjørings Pads


Renseputene er tilgjengelige for laminater som ser ut som en mopp og tiltrekker støv og skitt så behovet for vann er eliminert.

En Påminnelse med respekt å hjelp av en Mop


Hvis du må bruke en mopp, ikke mette gulvet med vann; Dette kan føre til at kantene av gulvet for å ekspandere og føre til knekking.