Hovudside

Yale dørlåser instruksjonene for installering

by Walther

Yale dørlåser instruksjonene for installering

Yale dørlåser installere litt annerledes enn andre produsenten dørlåser. Når du skifter dørlåser, vil du ikke trenger å bore hull gjennom døren, men du må kanskje gjøre hullet i døren jamb dypere. Dørstolpen er der streiken plate installerer og hvor deadbolt vil effektivt låse døren. Yale-lås benytter en skjult skrue system for å skjule installasjons skruene på døren knott.

Bruksanvisning


•  Sett låseboltenheten inn i sidekanten av døren med kurvepartiet peker mot utsiden av døren. Skyv låseenheten helt inn døren til låseplaten er flush mot døren. Fest låseplaten til døren ved hjelp av den medfølgende treskrue og Phillips-skrutrekker.

•  Mål tykkelsen på døren din med et målebånd. Dører er enten en 3/8-inches tykk eller 1¾-inches tykke. Grab Yale dør knott og trekke av den indre knott og sette den indre knotten til side. Du må justere den ytre platen slik at den dør. Den ytre plate kalles ytre rose. Det er en stor mutter på skaftet av dørlåsen. Vil være å justere gapet mellom bakre kant av det ytre steg til den fremre kanten av den store mutter.

•  Snu ytre steg med eller mot klokken slik at gapet mellom rosen og mutteren er 1/8-tommers hvis du har en en 3/8-tommers tror dør. Hvis døren er 1¾-inches tykk, kan du justere gapet til ¼-tommers.

•  Sett den ytre Yale døren knott forsamlingen inn døren fra utsiden av døren. Døren sylinderen kan passere gjennom låsesammenstillingen og ut til den andre siden av døren. Nøkkelen sylinder skal peke opp så nøkkelen er opp ned når du låser døren. Spør en venn til å holde den ytre dørhåndtak mens du montere og sikre døren knott fra innsiden av døren.

•  Skyv inne holdeplaten over døren knott sylinder og feste platen. Det er lenge gjengede skruer som du setter gjennom endeplaten i ermene på den ytre håndtak som er på innsiden av døren. Stram til festeplateskruene med en flat skrutrekker.

•  Skyv rose plate for den indre knott over dørlås akselen og vri den ut endeplaten til rose låses i posisjon. Det er en liten knott fangst på døren låseakselen nær slutten av rosen plate. Trykk på knappen fangst flush til knotten akselen med flat skrutrekker. Skyv den indre dørhåndtak over indre akselen forbi knott fangst, fjerne skrutrekker når kanten av knotten når fangsten. Vri knotten litt å engasjere fangsten.

•  Lukk døren og forsøke å sette deadbolt. Hvis deadbolt ikke vil sete hele veien til låst posisjon, vil du trenger å gjøre gjeldende hull i døren jamb dypere.

•  Bor hullet dypere med en drill og 3/8-tommers hull sag. Plasser streiken plate over hullet og fest streiken plate med festeskruer.