Hovudside

Hvordan bruke en Betong Rolling Stamp

by Walther

Hvordan bruke en Betong Rolling Stamp

Stempling betong med rull kan gi din gangvei eller oppkjørselen utseendet av murstein, brostein eller mange andre designer opptredener. Men i motsetning til murstein eller pavers, vil du ha et jevnt underlag for årene som kommer, uten skjemmende gresset vokser i mellom sprekkene. Betongen kan være farget for å koordinere med dekor eller landskaps. I tillegg tåler det elementene bedre enn andre alternativer, alt mens å være en svært rimelig alternativ.

Bruksanvisning


•  Hell, flyte og kant betong akkurat som du normalt ville ved legging av et fortau eller oppkjørselen. Betongen må være minst 4 inches tykt. Legg farge om ønskelig, enten blandet inn med betong eller sprayes på det.

•  Bruke en betongslippmiddel på valsen, og til overflaten av betongen. Dette produktet spiller en roll ligner nonstick spray når du baker. Utgivelsen agent vil tillate deg å trekke den rullende stempel bort uten å trekke opp en del av betongen med det.

•  Legg ut en krittstrek på betong og innprente en rett linje nær en kant. Dette vil veilede deg når rulle stempelet.

•  Plasser valsen på betongen. Anvende vekter etter behov, avhengig av fastheten av sementen. Når du kommer til en ende, har noen andre ta den rullende stempel fra motsatt side, plukke den opp og satte den ned i neste rad.

•  Trykk opp eventuelle områder som er for lett stemplet ved hjelp av konkrete verktøy. La det betongen tørke i minst 24 timer, og deretter bruke en høytrykksvasker til spray av utgivelsen agent. Avslutt med en klar fugemasse.

Tips og advarsler


  • Hvis du legger grenser, start ved å rulle grensene først og deretter stemple innsiden områder.
  • Ikke forsøk å stemple betongen alene. Du trenger to til fire personer for å fullføre denne jobben.