Hovudside

Maleri Tips for Cutting i nærheten av en Popcorn tak

by Walther

Popcorn tak var svært populære på 1980-tallet, og mange utbyggere bare automatisk lagt dem. Selv om de har noen akustiske assistanse ved å øke lydisolering, de er vanskelige å male. Litt mindre forvirrende prøver å male i nærheten av dem på toppen av veggene på vinkelen i nærheten av taket.

Små Vinklet Paintbrush


Bruk en pensel som er vinklet for å holde den fra å berøre taket. Ved hjelp av en en-tommers konisk børste gir nok dekning og kontroll for å unngå taket. Når du gjør dette må du gå veldig sakte.

Flat Square Ceiling Brush


Disse børstene er akkurat det de høres ut. De er 4 inches lang og 3 inches bred. De er flate og har små 1/8-tommers bust på dem. Det er små ruller på toppen som kan stå i eller tas ut. Skyv den flate delen av puten inn i malingen og dra over kanten av pannen for å fjerne overflødig maling. Plasser del med de små rullehjulene på taket og sakte presse frem. Det vil gi en fin jevnt lag 3 inches bred.

Plast Linje Blocker


Dette er et langt stykke av plast ca 12 inches lang med et håndtak. Det er plassert langs linjen mellom tak og vegg. Du kan bruke en pensel til å bruke maling og blocker vil holde maling av taket.

Tape


Du kan fortsatt bruke tape for å holde maling av popcorn taket, men sørg for at det er en lav teip. En tape med en høy klebe verdi faktisk vil trekke popcorn detalj ut av taket.