Hovudside

Hvordan Ordne forskjellige størrelser Rammer på en vegg

by Walther

Hvis du finner ut at hjem-dekorere ferdigheter er mangelfull, kan utsiktene til å dekorere huset ditt forlate deg som ønsker du kunne betale noen for å få jobben gjort. Før du kaller det avsluttes, prøv å nærme deg dekorere ett skritt av gangen. Begynn med å lære å arrangere ulike størrelser rammer på en vegg. Som du får en grunnleggende forståelse av hva som fungerer og hva som ikke gjør det, vil din tillit vokse og dine rom vil komme sammen.

Bruksanvisning


•  Vit hvor du skal begynne. Design eksperter rutinemessig tyder på at bildene skal henges i øyehøyde. Dette inviterer et viktig spørsmål: Hvem øyne? En kort person, en høy person eller noen i mellom? Profesjonell kunst installatør Stephen K. Roberts antyder, "Som en generell retningslinje, bør midt i et bilde være ca 60 inches fra gulvet." Hvis du henger en gruppe bilder, "midt i gruppen bør være 60 inches fra gulvet," sier han.

Gitt denne regelen, er det logisk utgangspunkt når du prøver å arrangere ulike størrelser rammer på en vegg for å velge hvilken ramme skal henge i sentrum av din gruppering.

•  Plasser rammen du har valgt for sentrum av grupperingen på gulvet. Eksperimenter med ulike ordninger ved å stille opp de andre rammer like ved sentrum rammen. Sikt på en følelse av symmetri ved å holde balansen mellom høyre og venstre for midten rammen. For eksempel, hvis den første ramme til venstre for midtrammen måler 8 av 10 inches, den første rammen til høyre bør også være 8 ved 10. Imidlertid er en gruppering av to eller tre små rammer til venstre kan balansere en større rammen til høyre.

•  Fortsett å manipulere rammene til du bestemme en ordning som du finner visuelt tiltalende. Når du har valgt den rekkefølgen som rammer vil henge til venstre og høyre for sentrum ramme, må du finne ut hvor nært de rammer vil henge til hverandre. Du vil ankomme denne konklusjonen basert på din personlige smak. MarthaStewart.com anbefaler å unngå "ubrutt" elver "av plass kjører horisontalt eller vertikalt mellom bildene."

•  Spill den endelige ordningen på papiret slik at du vil huske rekkefølgen og avstanden mellom rammene.

•  Hang sentrum bilderammen først, og deretter bruke notatene dine til å henge resten av rammene i ditt arrangement i henhold til den endelige utformingen du valgte.

Tips og advarsler


  • Be om en second opinion som du finne ut hvordan du ordne rammer. Et annet perspektiv kan føre deg til nye konklusjoner.