Hovudside

Vanlige Røde blomster

by Walther

Vanlige Røde blomster

Fargen rød representerer romantikk og luksus og er en av de mest vanlige blomsterfarger. Red er en levende farge som krever oppmerksomhet og tiltrekker seg sommerfugler, bier og en rekke fugler, inkludert Hummingbird. Nyanser av røde blomster spenner fra en blek rød som er nesten rosa til en dyp, mørk rød som er nesten svart. Bruke vanlige røde blomster for å skape et samlingspunkt eller trekke øyet gjennom hagen.

Canna


De 2 til 10 fot høy rød CANNA blomster og store blader skaper en tropisk følelse i hagen, selv om du bor i et temperert sone. De er raskt voksende planter som dukker opp fra knollene i slutten av våren og raskt å lage et skjermbrett. Disse er enkle å dyrke blomster fungere godt i dammer eller i potter. De ser bra ut i blandede grenser eller alene. Noen varianter har spiselige knoller. Plante dem i full sol med rikelig med vann. Befrukte dem på en jevnlig basis. Gartnere i kaldt klima bør grave opp knollene når frost dreper løvverk i høst og lagre dem innendørs i en sovende tilstand for vinteren.

Zinnia


Den årlige Zinnia er lett å vokse fra frø, produserer holdbare blomster gode for skjæring, og tiltrekker seg en sommerfugler og kolibrier. Zinnia blomster kommer i mange farger, unntatt blått. Utvalget av røde varierer fra en oransje-rød til dyp rød og nyanser i mellom. Blomstene kommer i et bredt spekter av størrelser og former, inkludert kaktus, dahlia, singel, dobbel og semidouble. Vokse zinnias i full sol i godt drenert jord. Sette plantene ut etter siste frost i ditt område. Blomstene er god til å klippe. I hagen, blomstrer vare lenge. Noen varianter blomstre igjen når de første blomstene fjernes.

Salvia


Det er både årlige og flerårige varianter av salvie som kommer i mange farger, inkludert blå, lilla, rød og hvit. Noen er til og med bicolor. Den årlige salvie ofte selv frø i hagen. En årlig planten vokser, blomster, setter frø og dør i en vekstsesong. En flerårig salvia returnerer fra sitt eget rotsystem år etter år. Bier, sommerfugler og kolibrier flokk til disse anleggene. De er tøffe, varme- og tørke-tolerere planter gang etablert. De tåler en rekke jordtyper og vokse i sin helhet eller delvis sol, selv om de kanskje ikke blomst som prolifically. De fleste salvia varianter er lett å vokse fra frø, selv om noen kanskje trenger røyk eller kuldebehandling for å utløse spiring.

Geranium


Geranier er ettårige som produserer hauger av rød-, hvit- eller laksefargede blomster fra våren gjennom høsten, så lenge de er deadheaded. Deadheading er å fjerne visne blomster. Følg falmet blomst stammen ned til der den kobles til hovedstammen. Bøye falmet blomst stammen bakover eller sidelengs, og det løsner. Vokse geranier i full sol i godt drenert jord. Disse plantene er et godt valg for containere og hvis plantet nær tomater hjelpe fruktene modnes.