Hovudside

Slik installerer alle typer gjerder

by Walther

Slik installerer alle typer gjerder

Gjerder hjelpe avgrense egenskaper, bar barns inntreden i potensielt skadelige steder, gi beskyttelse og sikkerhet, styrke personvernet og inneholde husdyr, kjæledyr eller barn. Gjerder er laget av en rekke materialer, inkludert sveiset eller mesh wire, kjetting link, piggtråd, gitter gjerder, treplater og spissede. Du kan holde gjerdet så lavt som to meter eller så høyt som åtte meter, avhengig av sin hensikt. Før du begynner å installere gjerdet, innhente byggetillatelse kreves i din jurisdiksjon.

Bruksanvisning


•  Sett innsatsen for å markere hjørnene av området du ønsker å vedlegge. Forlenge snor langs innsatsen, og måle avstanden til gi deg en idé om hvordan mush gjerdemateriale du trenger. Markerer også steder for linje innlegg mellom hjørne stakes, holde dem sju til 15 meter fra hverandre.

•  Grav et hull over hvert markert stedet ved hjelp av et innlegg hull digger. Holde hullet er dypt nok til å begrave en tredjedel av den ønskede etter lengde og 3-4 inches bredere enn bredden av stolpen. Tamp bunnen av hvert hull til nivå og glatt den ved hjelp av en håndholdt sabotasje. Hamre flat kant av sabotasje over bunnen av hullet til skitten er fast og jevnt.

•  Stå en av tre eller stål T-innlegget i hvert hull, og helle betong rundt det før et par inches fra toppen av hullet. Bruk trestolper hvis du installerer treplater eller tre gitteret ark langs gjerdet. Sørg for at hvert innlegg er lodd, eller står oppreist, før du setter den i betong. La betongen i hvert innlegg for å kurere, eller tørr, i 24 timer før du pakker skitt over det til skitten er på nivå med det omkringliggende jordoverflaten.

•  Fest gjerdemateriale til innleggene. Stå en rull med netting, sveiset eller vevd wire fekting mot hjørnet tre innlegg, og stift starten av rullen på plass med 2- til 3-tommers stifter. Forlenge gjerdemateriale til de tilstøtende innlegg, og fortsette stifting det før du dekker gjerdet. Skjær av overflødig ledning med kniver, og bruke en tang til å vri endene av ledningen for å unngå riper i fremtiden.

•  Mål horisontale avstanden mellom to tilstøtende innlegg hvis du installerer gitter eller treplater, og kutte to lengder på 2-by-4-tommers styrene til at nøyaktig måling. Fest den ene brettet horisontalt til de to innleggene flere inches over bakken og den andre kortet flere inches fra toppen. Måle den vertikale avstanden mellom de horisontale boards, og kutte to lengder av 2-av-4 til denne målingen. Fest hver vertikale bord i et innlegg ved hjelp av galvanisert spiker. Plasser gitteret ark eller treplate over 2-by-4-tommers ramme mellom to innlegg, og feste gitter eller styrene til rammen med galvanisert spiker.

•  Mål den horisontale avstanden mellom to tilstøtende innlegg hvis du installerer et stakittgjerde, og kutte to lengder av 2-av-4 trelast å matche avstanden. De to treplater tjene som horisontale skinner som du vil bli med de spissede. Spiker endene av en horisontal skinne til de to tilstøtende innlegg, flere inches over bakken, og endene av andre rail noen inches fra toppen. Plasser en picket ved siden av en hjørnestolpe, rett ovenfor den øvre og nedre horisontale rails, og spikre picket på plass. Plasser en spacer bord i ønsket bredde ved siden av brettet, og fortsette å bli med spissede til de horisontale boards på samme måte. En avstands bord er en skrap stykke trelast som hjelper deg gi samme avstand mellom tilstøtende spissede. Fjern avstandsstykket etter å ha sikret en picket.