Hovudside

Hvordan sikre en aluminium vindu skjermen til en aluminiumsramme

by Walther

Hvordan sikre en aluminium vindu skjermen til en aluminiumsramme

Aluminium vindu skjermer er en lett og kostnadseffektivt alternativ til tyngre tre-og-metall vinduet skjermer. Disse type skjermer lar deg åpne vinduene for å slippe inn den svale brisen, mens på samme tid holde ut flygende insekter og andre kryp. Et problem med aluminiumskjermer, imidlertid, er at fordi de er så lette, kan de noen ganger være nødvendig å fastklemt på plass. Sikring av en aluminium vindu skjermen til en aluminiumsramme er mulig med bruk av noen få husholdninger verktøy og noen skruer.

Bruksanvisning


•  Kontroller at aluminium vinduskarmen der du skal montere skjermen er ren og fri for rusk. Dette vil bidra til å sikre en tett passform. Hvis aluminium skjermen er for tiden i rammen, fjern det. Lukk vinduet fra innsiden og slange ned rammen med en hageslange og sprøyta. Fjern eventuelle kvister, løv og rusk med en børste.

•  Sett aluminium skjermen inn i rammen. Lag et merke på utsiden av rammen der skjermen slutter og ca 6 inches opp fra bunnen av rammen.

•  Sett den litt inn i enden av boret. Lage et lite hull, akkurat stor nok til å sette enden av skruen.

•  Gjenta trinn 2 og 3 for hver av de fire hjørnene på skjermen, noe som gjør ditt preg seks inches fra bunnen eller toppen av skjermen, som er hensiktsmessig.

•  Plasser skjermen i vinduet. Holder det med én hånd eller ha en medhjelper holde det for deg.

•  Sett en skrue inn i et hull i rammen. Stram med skrutrekkeren til den er fast i rammen og holde skjermen på plass. Gjenta denne prosessen for de andre hullene.