Hovudside

Hjemmelaget Wind Turbine Strøm

by Walther

Hjemmelaget Wind Turbine Strøm

Sette opp en liten vind-turbin system som genererer ren, fornybar elektrisitet på din eiendom isolerer din husstand fra renteøkninger og kan redusere strømutgiftene med opptil 90 prosent. Du trenger ikke å bruke tusenvis av kroner på en produsert turbin kit; hvis du har talent og verktøy og et godt sett av planer, kan du bygge den fra resirkulerte eller hjemme-workshop-fabrikerte komponenter. Før du tar fatt på dette ambisiøse prosjektet, lære om vind-generasjons systemer, deretter vurdere dine egne evner og prosjektets gjennomførbarhet for å maksimere sjansene for vellykket høsting vindens energi.

Vurdere vindressurser


Gjøre en vind vurdering for å sikre at det er nok vind der du bor. Consulting en standard vind kart for staten er et godt første skritt, men lokale mikroklimaforhold kan variere betydelig fra makro-nivå informasjon på kartet. Vær forberedt på å gjøre målinger med en vindmåler, spesielt hvis du bor i et fjellområde.

Bestem energibehov


Bestem dine husstand kilowatt strømbehov og hvor mye av dem du vil at turbinen til forsyning. Jo mer strøm du trenger, jo større turbin og jo høyere pris. Forvent å betale flere hundre kroner for en 1-kilowatt bolig turbin, dynamo, batterier, inverter og turbintårnet. De mer resirkulert eller hjemmelagde komponenter du bruker, jo lavere endelige kostnadene.

Velg ditt Turbine


Identifisere produksjonskapasitet, størrelse og type turbin som passer din situasjon. Vurdere vindressursvurdering resultater, kreves kilowattime kapasitet, tilgjengelig eiendomsmegling, hvor og til hvilken høyde over bakken vil du finne turbinen og avstander og utsikter til naboenes boliger.

Holde regelverket


Finn ut fra lokale myndigheter hva reguleringsplaner, byggeforskrifter, regler og forskrifter påvirker prosjektet og er i samsvar med dem i løpet av plan-, bygge- og tilkoblings faser av prosjektet.

Få tillatelser og godkjenninger


Få alle nødvendige tillatelser og godkjenninger for din turbin. Med mindre du bygge en vindpark, vil du ikke å forholde seg til Environmental Protection Agency eller Department of Energy, som lar regulere "lite vind" til statlige og lokale myndigheter.

Informere Naboer


Varsle naboene når du har alle godkjenninger. Den beste måten er å skrive brev informere dem om planene dine (sjekk lokale bestemmelser for tidsrammer og krav til innhold, om noen, for slik varsling) for å hindre innvendinger og mulige juridiske komplikasjoner. De vanligste klager fra folk som bor nær vindmøller bekymring støy og visuelle hindringer, så sørg for å vurdere disse aspektene i dine planer.

Dra nytte av insentiver


Sørg for at du vet hva føderale, statlige og lokale "grønne" insentiver eksisterer, da gjelde for de som prosjektet kvalifiserer. Dette vil vesentlig forbedre prosjektets økonomi og forkorte nedbetalingstiden for de midlene du investerer i systemet. Sjekk Dsire database av rene energi incentiver som tilbys av de 50 statene.

Bygg systemet ditt


Kjøpe noen systemkomponenter som du ikke vil være å gjøre deg selv fra en anerkjent leverandør som tilhører American Wind Energy Association. Følg produsentens instruksjoner for enkeltkomponenter og la en god gjør-det-selv-guiden tar deg steg for steg gjennom montering systemet, montering det, henge den opp og deretter administrere og vedlikeholde den. Hvis mulig, ta en hands-on workshop før du starter prosjektet. Vær klar over sikkerhetsaspekter i alle faser av prosjektet; få profesjonell hjelp om nødvendig.