Hovudside

Deler av en Canopy

by Walther

Deler av en Canopy

Kalesjer kan brukes til mange forskjellige hendelser og behov, og bygge din egen kalesjen kan være et billigere alternativ enn å kjøpe en baldakin og å ha noen montere det for deg. De delene du trenger for å sette sammen din baldakin vil avhenge av størrelsen på kalesjen du ønsker å montere; størrelsen, i sin tur, vil avhenge av funksjonen av kalesjen.

Typer og størrelser


Tre-kvart-tommers rør baldakin deler brukes ofte på messer, for innendørs boder og andre mindre prosjekter. Ett-tommers baldakin deler er den mest brukte og er egnet for loppemarked telt eller partytelt; de kan gjøre en 10 med 20 fot skygge baldakin. Tre åttendedeler-tommers rør baldakin deler brukes for bilen baldakin og å bygge bærbare garasjer og carport. Fem åttendedeler-tommers og syv åttende-tommers baldakin deler er nødvendig for noen baldakin ramme med bena mer enn åtte meter høye eller et spenn på mer enn 20 meter. Disse vil være den mest pålitelige og heavy-duty; de gjør gode steder å lagre båter, lastebiler, biler og RV.

Tarps


Tarps er den viktigste delen av noen baldakin; disse gir dekning av kalesjen. Tarps kommer i mange stiler og farger og varierer i materiale fra tykt stoff for å lette mesh. De kommer i en rekke farger; vanlige farger er hvitt, grønt og brunt.

Fittings


Beslag er at metallstykkene som kobler baldakin ben, holder den sammen. En baldakin med en standard topp bruker 102 graders beslag; et medium topp krever 110 graders beslag og en høy topp, 120 graders beslag. Beslag kan kjøpes på en jernvarehandel.

Foot Plates


Fotplatene den din baldakin til bakken, holde den solid og hindre unødvendige bevegelser. De er i hovedsak brukt til carport, store baldakin tilfluktsrom og garasje kalesjer. Fotplatene er er nødvendig hvis en baldakin vil bli plassert på asfalt eller betong. Føttene kan også brukes på jord- og grusflater for å hindre at kalesjer fra å komme ugjort.