Hovudside

Hvor stor av en Pond Pump størrelse trenger jeg?

by Walther

Pond pumper bidra til å holde oksygen på et sunt nivå i vannet. De riktige oksygennivå vil variere avhengig av om din prøver å opprettholde fisk og planter i dammen.

Utgang


Ideelt sett bør dam pumpe være stor nok til å sirkulere alt vannet i dammen minst en gang annenhver time. Dette er pumpens maksimale effekt. Produsenter merke utgangsdata som liter per time (gph).

Løft


Produsenter rente pumps av deres evne til å løfte vann opp i luften, som i en fontene effekt. Den reisende måler hvor mange vertikale meter pumpen kan presse vann over overflaten av vannet. Velg en pumpe med et høyere tall når du vil pumpen å presse vannet høyere opp i luften.

Betraktninger


Faktor både målingen for gallons sirkulert pr time og hvor mye vann som pumpen sender i luften samtidig ved valg av en pumpe. Generelt sirkulasjon avtar når løfte øker.

Advarsel


Velg en pumpe som dekker dine behov. Hvis du velger for lite av en pumpe, risikerer du ikke sirkulerer nok vann. Hvis du velger for stor av en pumpe, kaster du bort energi, produsere mye støy og risiko å pumpe vannet ut av dammen.