Hovudside

Anvisning for Hus Wiring

by Walther

Anvisning for Hus Wiring

Mange hjem elektriske reparasjoner krever ikke en elektriker. Ta forholdsregler som å slå av strømmen på sikringene og testing for å være sikker på at det er off gjør arbeidet med trygg. Etter spesifikke instruksjoner nøye sikre at du er like sikker som en hvilken som helst elektriker. Arbeider tålmodig, nøye og pent vil gjøre de tre grunnleggende hjem ledningsnett prosedyrer gitt her fungerer perfekt og like viktig, trygt.

Bruksanvisning


Outlet Koblings Instruksjoner


•  Slå på strømmen til kretsen av og test for å sørge for at det er av med no-kontakt spenning tester. Plasser tester sonde nær ledningene i koblingsboksen. Lampen vil forbli mørk hvis strømmen er slått av og lyse opp hvis strømmen er på.

•  stripen 3/4-tommers av tråd fra endene av begge isolerte ledninger. Slå den nakne kabelendene inn i en sving med en lang nese tang. Gjør det samme sving på barmark wire.

•  Løsne ett messing, ett sølv og den grønne terminal skruen. Plassere ledningene på de klemmeskruene så svingen svinger rundt skruen med klokken. Den svarte ledningen går på messing-farget skrue, den hvite på sølvfarget skrue og barmark ledningen går på den grønne terminal skruen. Stram til klemmeskruene fast.

Lysbryter Koblings Instruksjoner


•  Slå på strømmen til kretsen av og test for å sørge for at det er av med no-kontakt spenning tester.

•  Strip 3/4 tomme av isolasjon fra endene av de to isolerte ledninger. Farge 1 cm av enden av den hvite isolasjon med en svart permanent markør.

•  Vri endene av ledningene inn i en sving med lang nese tang. Plasser barmark ledningen på den grønne bakken terminalen og de to gjenværende ledningene på de to andre terminaler. Svingene bør snu skruen med klokken. Stram til klemmeskruene fast.

Lampen Koblings Instruksjoner


•  Sett lysbryteren i "på" -posisjon. Slå på strømmen til kretsen "off" og test for å sørge for at det er av med no-kontakt spenning tester.

•  Undersøk ledningene i ligaen koplingsboks. Du vil finne en barmark wire, en svart ledning og en hvit ledning. Hvis det er andre ledninger koblet med wire nøtter, må du ikke fjerne noen wire nøtter fra disse ledningene.

•  Cut korrodert eller skadet trådender fra ledningene hvis det er nødvendig og stripe ca 5/8-tommers av isolasjon fra kabelendene. Koble den nakne jordledning til ligaen jordledningen ved å holde endene sammen og skru på en wire mutter.

•  Koble den sorte ledningen til den svarte ligaen ledning med en wire mutter. Holder endene av trådene sammen og skru på en wire mutter. Gjør det samme med den hvite ledningen og hvit ligaen wire. Merk at i noen situasjoner, er en hvit tråd anvendes som den sorte ledningen. I dette tilfelle kan den ha slutten farget svart eller har et stykke svart bånd på den for å vise at den blir brukt som den sorte ledningen.

Tips og advarsler


  • Kjøpe verktøy som er laget spesielt for elektrisk arbeid. De fungerer bedre og bidra til å holde deg trygg med isolerte håndtak.
  • Gjør alltid forbindelser i denne rekkefølgen: Bare jordledningen først, hvit nøytral ledning andre og svart hot tråd sist. Hvis det er et kort fra en annen krets, vil du være bedre beskyttet hvis du gjør dine forbindelser i denne rekkefølgen.
  • Arbeid alltid med strømmen slått av, og sørg for at den er slått av ved å teste med en spenning tester. Hjem elektrisk strøm kan forårsake smertefulle brannskader eller dødelige elektriske støt.