Hovudside

Mini Pepper Planter

by Walther

Mini Pepper Planter

Krydret varm noen ganger kommer i små pakker. Mini pepper planter er frimodig farget, og i noen tilfeller ganske produktiv. De vokser godt i containere og kan holdes innendørs på permanent basis eller bare hentet inn når været blir kaldt. Ikke alle varianter er spiselig, men mini paprika som er en tendens til å være like hard som den Chihuahua som ønsker du å tenke Hea € ™ s Great Dane.

Twilight Pepper


Den to meter høye Twilight pepper anlegget produserer ørsmå 1 tomme paprika som pakke ganske varme punch. De pepper frukt utvikle seg som små gule knopper. Som de vokser de slår lilla, oransje og deretter rødt. Dette spiselig ornamental pepper trives i varmt klima og i containere og ble utviklet i New Mexico.

(Ref 1, omtrent 1/3 av veien ned)

Peruanske Lilla Peppers


De små 1-tommers lange lilla paprika på denne peruanske innfødte er egg formet og vokser oppreist snarere enn å henge ned. Som paprikaen modne slår de en dyp rød. Smakere har rangert dem fra mild til å være så varmt som den lille Thai pepper. Planten vokser til ca 2 meter høy og er plantet som både en dekorativ og en spiselig pepper.

Thai prydplanter


Thai ornamental pepper planter bare vokse til å bli ca 18 inches lang, men de små tynne paprika er veldig varmt. Paprikaen begynner grønn og som de modnes slå de gule, oransje og deretter lyse rødt. Disse plantene vokser godt i containere, spesielt i blomsterkasser. Den produktive Anlegget vil produsere sin potente, himmel peker paprika i månedsvis. Thai restauranter bruker ofte fruktene i forrettene. Noen ganger når du bestiller, de spør om du vil ha "en, to eller tre pepper varmt." Hvis du ikke er vant til varm mat, kan du prøve "en pepper" og prøv å ikke bite ned på det når du spiser.

Ferie Peppers


Små, fargerike dekorative paprika blir ofte brukt til å uttale jul og andre juledekorasjoner. Det meste ikke-spiselige, disse plantene modnes om høsten og holde levende godt inn i vintersesongen hvis de holdes inne. Det finnes flere varianter og de kommer i farger som spenner fra fet rød til oransje til strålende gult. Disse prydplanter er noen ganger brukt for kantklipping planter i utendørs hager. Fiesta pepper, som også er kjent som jule pepper vil produsere frukt for opp til 90 dager. Julestjerne pepper former frukt som er sirkulær og ser ut som julestjerne blader. Nu Mex Twilight pepper er noen ganger brukt til å lage kranser. Frukten av dette anlegget starter lilla og modner til rødt.