Hovudside

Hvordan lage en Quilled Flowerpot

by Walther

Hvordan lage en Quilled Flowerpot

Quilling art funksjoner lange strimler av papir, kveilet og klemt på bestemte måter for å skape forskjellige former. Quilled papir kan bli kveilet tett for å skape solide figurer eller løst for å lage figurer med små detaljer inne i en større form. Barn og voksne kan både lage enkle og kompliserte quilling prosjekter, som quilled blomsterpotter. Disse tett sammenrullede potter kan ikke holde jord og ekte blomster, men sørg sjarmerende beholdere for quilled blomster, julekuler eller sesongens frukter.

Bruksanvisning


•  Få antall strimler du vil bruke, og velge farger. Plukk 18 strips for en svært liten pott, 25 for en medium pott og 40 for en pott ca 6 inches i diameter. Du kan velge en farge for papir strimler eller opp til tre farger. Mer enn tre kan gjøre potten ser "opptatt".

•  Riv ca ½ tomme fra begge ender av dine quilling strimler. Dette hjelper dem kveile sammen mer jevnt.

•  Sett den smale tuppen av slotted curling verktøy gjennom sentrum av plast curling guide. Curling verktøyet ser ut som en pekepenn med en tynn metalltupp og en polstret gummihåndtak. Spissen har en splittet i sentrum for oppgaven din. Din plast curling guiden ser ut som en plast sirkel med et bredt håndtak og et lite hull i midten.

•  Sett på slutten av en av dine quilling strimler inn i sporet av curling verktøy. Vri curling verktøyet med den ene hånden og trykker på tommelen og pekefingeren på den andre hånden mot coiling papir. Papiret skal kveile tett, slik at papiret berører seg selv, men ikke tett. Hvis spolene er for stramt, vil du ikke være i stand til å danne dem senere.

•  Stopp coiling når du nå de siste to inches av din første quilling stripe. Brette den neste quilling listen under slutten av første quilling stripen og fortsette coiling. Hold legge strimler på denne måten før du kjører ut av strimler. Lim de siste 2 inches av den siste strimmel på utsiden av den ferdige kveil. La det tørke i 10 minutter.

•  Fjern forsiktig spolen fra slotted verktøy og spole guide. Hvis du gjør en liten pott, trekke fra hverandre en plast påskeegg og slå den skålformede ende opp ned. Hvis du gjør en større pott, flip over en bolle. Plasser spolen ditt på toppen av enten elementet og press forsiktig på kantene. Dette danner spolen din inn i en liten kuppel.

•  Hold de beste kantene av kuppelen mellom tommel og finger på den ene hånden og plasser pekefingeren på den andre hånden på innsiden av kuppelen. Rull kuppelen frem og tilbake mellom fingrene, trykke forsiktig finger inne i kuppelen mot bunnen av kuppelen. Dette bør skape en kjegle med en sløv punkt.

•  Trykk på sløv poenget med din kjegle mot arbeidsflaten å flate bunnen. Tapp forsiktig til bunnen av potten er helt flat.