Hovudside

Hvordan velge den beste måten å teste for kinesisk Tørrvegg i hjemmet ditt

by Walther

Hvordan velge den beste måten å teste for kinesisk Tørrvegg i hjemmet ditt

Kinesiske gips er skjemt gips importert fra Kina. Den inneholder giftige materialer som avgir giftige gasser inn i boliger bygget med dette mindreverdig produkt. Ethvert hjem bygget siden 2003 har mulighet for å ha kinesisk gips "skjult" i veggene. Å gjøre vondt verre, mange boliger er det som er blitt kjent som "hybrid hjem", eller boliger som inneholder noen gode innenlandske gips og noen dårligere kinesisk gips. Den beste metoden for å teste hjemme for kinesisk gips er den som passer best til din livsstil.

Bruksanvisning


•  Test ditt hjem for kinesisk gips selv. Fjern lysbryteren og uttak dekker og se på kobber jordledning inne. IKKE berør wire eller du kan få et kraftig elektrisk støt - bare se på det. Det bør være skinnende og kobber-farget. Hvis det er mørkt eller svart, det er en stor mulighet for at du har kinesiske gips. Den største ulempen med denne metoden er at du bare sjekke gips hvor uttak og bytte bokser er. Det kan likevel være kinesisk gips i resten av huset.

•  Fortsetter med hjemmetest, sjekk kobberrør som fører til og fra varmtvannsberederen. Igjen, indikerer mørk farget kobber tilstedeværelse av kinesiske gips.

•  Hvis du ikke er fornøyd med det du har funnet deg selv, leie et hjem inspektør for å sjekke for kinesiske gips. Fordelen her er at disse inspektør er trent, gir de deg med fotografisk bevis på hva de finner, og de forsyne deg med en trykt oppsummering av inspeksjonsresultatene. En ulempe er at selv profesjonelle inspektører kan gå glipp av store deler av huset ditt, siden de ikke sjekke hver ark med gips. Også, som i 2011, er det ingen føderalt mandat retningslinjer for kinesisk gips inspeksjon, slik at hvert selskap følger sine egne skritt. I 2011, kostnaden for dette profesjonell inspeksjon var mellom $ 150 og $ 200.

•  Et annet alternativ er å sende en prøve til en profesjonell lab for kjemisk analyse. I 2011, disse analysene koste alt fra $ 150 til $ 500 per prøve, så dette er uten tvil det dyreste alternativet. Også, siden prisen er per prøve, for å teste hvert ark i ditt hjem vil koste hundretusener av dollar.

•  Ditt siste alternativet er en gjør-det-selv-kinesiske gips test kit. Dette settet lar deg kjemisk teste hvert ark med gips i ditt hjem. Som i 2011, er det bare ett selskap som tilbyr dette settet - det kan bli funnet på Internett på ChineseDrywallTesterKit.com. Fordelen med dette settet er at du kan teste hele huset for mindre enn kostnaden for et hjem inspeksjon eller en lab analyse av prøver. Ulempen er at du ikke får en fotografisk oppsummering fra et hjem inspeksjon, men du kan alltid ta dine egne bilder av testresultatene og ha det som bevis.

Tips og advarsler


  • Forsknings alle alternativer før du velger den metoden som er riktig for deg.