Hovudside

Hvordan monterer jeg Bird Houses til My Living Room Wall?

by Walther

Fugl huset struktur og design varierer fra sletten til den utsmykkede, kan og mange gjør vakre tillegg til stuen i en bolig, forutsatt at de passer til resten av interiøret. Fugl hus må monteres slik at de sitter pent mot veggen i stua og sitter ordentlig fast.

Bygge en sokkel


Utenfor er det mange fuglekasser festet til polene, sitter på et lite tre hylle slik at de er frittstående og vekk fra rovdyr, så fuglene føler deg komfortabel hekkende i dem. Når installert i din egen stue, plassere et fuglehus på et innlegg er unødvendig og lite tiltrekkende, men å bygge en liten hylle for birdhouse å sitte på er en god idé. Finne en stud i veggen og feste en solid støtte til det, med en hylle bygget på toppen av det. Disse er best bygget av tre, men det burde egentlig bare matche materiale og farge av birdhouse å se estetisk tiltalende.

Bukseseler


Fuglekasser kan festes til veggen for å virke som de er rett og slett flyter mot det, uten stolper overhodet, fremhever strukturen i birdhouse og gjør det ser ut til å være mer som et kunstverk enn et sted for fuglene å leve. Avhengig av vekten av birdhouse og den type vegg du kobler det til, kjøpe billige stål L-formet støttebukseseler på din lokale jernvarehandel og sørge for at de kjører omtrent halvveis opp på baksiden av birdhouse og halvveis etter, slik at det er godt støttet på baksiden og på bunnen. Den ene siden av bukseseler skal skrues inn i veggen, slik at de er sikre. Hvis birdhouse er tung og du skru inn sheetrock, kan det være en god idé å finne en stud å feste ankrene til. Deretter satt birdhouse på toppen av bukseseler og fest nederst til seler med små skruer.

Fest Direkte til Wall


Ved å installere bilde hengende ledning til baksiden av birdhouse selv og deretter kroker på veggen, kan du henge den birdhouse på veggen akkurat som en bilderamme. Igjen, typen av krokene er avhengig av hvilken type veggmateriale du fester Bird til og vekten av Bird selv. Jo flere kroker jo bedre, som vekten blir jevnt fordelt over muren og har mindre sjanse for å falle ut og deretter rippe et hull i veggen.