Hovudside

Hvordan lage plast sugekopper fungere igjen

by Walther

Hvordan lage plast sugekopper fungere igjen

Plast sugekopper er hendig for å jobbe som billig kleshengere for bilder, klær og mer. Når du trenger å flytte plasseringen av noe, plast sugekopp som flytte sammen med objektet henger på dem. Over tid vil imidlertid utholdenheten plast sugekopper minker, noe som får dem til å falle til gulvet. Snarere enn å kjøpe nye plastsugekopper, kan du gjøre de du allerede eget arbeid igjen med enkle forsyninger fra hjem.

Bruksanvisning


•  Rengjør baksiden av sugekoppen med glass renere. Grundig spray siden av sugekoppen som presses mot overflaten og la glasset renere å sitte på plast i et minutt eller to. Tørk sugekoppen med en tørr klut.

•  Vask overflaten som plastsugekoppen skal følges ved hjelp av glass renere. En skitten overflate eller skitne sugekopp forstyrrer sugekoppen evne til å holde seg fast til overflaten.

•  Gni noen dråper matolje på den delen av sugekopp som fester seg til overflaten. Lag en tynn, fet film som vil holde plasten tørker ut og hjelpe sugekoppen holde fast.

•  Trykk på plast med sugekoppen på ønsket overflate, og pass på å trykke alle luftlommer ut fra under sugekoppen. Hold sugekoppen på plass i 30 sekunder, og slipp.

Tips og advarsler


  • Når plast sugekopper står fast til vinduer plast tørker ut raskt, noe som fører til at sugekoppen til å falle av. Fukt sugekoppen med en hvilken som helst type olje hver månedene, deretter trykker du den tilbake på plass.