Hovudside

Hvordan Block Klimaanlegg Vents i vinter

by Walther

Hvordan Block Klimaanlegg Vents i vinter

Lufteventilene på en air condition-systemet er installert i taket eller på toppen av en vegg for å tillate kjølig luft til å synke i løpet av sommeren. I vintermånedene, kan disse ventilene forårsake luftlekkasje, siden varm luft fra varmeapparatet eller ovn stiger. Dette varme luftlekkasjer inn i air condition lufthull inn på loftet. For å hindre tap av varm innvendig luft, bør ventilene air condition bli sperret av i vintermånedene.

Bruksanvisning


•  Finn en air condition lufthull og plassere et skritt krakk under. Klatre opp på krakk, slik at du lett kan nå ventilen.

•  Finn metall hendel som ligger langs den ene kanten av air condition lufthull. Trekk eller skyv spaken til den er i fullstendig motsatt retning for å lukke luftventilen. Se inne i luftventilen for å sikre at interne lamellene er alle plassert horisontalt og blokker luftehullene.

•  Plasser en magnetisk luftedekselet på toppen av utsiden av utløp for ytterligere blokkere det og hindre flere luftlekkasjer. Du kan kjøpe deksler på ethvert hjem forbedring butikken.

•  Gjenta prosessen for å blokkere alle andre air condition vents inne i hjemmet.

Tips og advarsler


  • Sørg for å fjerne alle magnetiske luft deksler og åpne ventilene før du slår klimaanlegget på igjen i de varme månedene.