Hovudside

Hvordan lage Nelliker varer lenger i vann

by Walther

Hvordan lage Nelliker varer lenger i vann

Den strålende og fargerike nellik blomster vare lenger når det gis visse prepping teknikker før de er plassert i en vase med vann. Mens de er solide blomster, nelliker krever visse prosedyrer for å hjelpe dem å leve lengst. Vann gir kutt blomster næring, men ved hjelp av enkle forholdsregler og legge næringsstoffer til væske, kan du legge til liv og deretter din glede av edle blomster.

Bruksanvisning


•  Kjør vann i kjøkkenvasken. Hold stilkene på to til tre nelliker under rennende vann. Kjører vannet holder luftbobler fra forming. Luftbobler vil stoppe nelliker fra å absorbere vann og næringsstoffer, og dermed forkorte deres levetid.

•  Kutt stilkene med en skarp saks. Plasser saksen rett over en node på stammen og i vinkel. Skjær stilken og sett den til side som du kutte de resterende stengler.

•  Fyll en vase 2 til 3 inches fra toppen med varmt vann. Legg til en blomst konserveringsmiddel til vannet. Følg instruksjonene på blomsten konserveringsmiddel beholder for hvor mye som skal legges i vann i vasen.

•  Plasser nelliker en blomst på et tidspunkt i vasen. Still vase på et kjølig sted i hjemmet, ut av direkte sollys og bort fra alle ovner, ovner eller ovn registre som kan redusere levetiden på nelliker.

Tips og advarsler


  • Still vase i en kjeller eller kjøligere område i hjemmet over natten, men unngå å plassere blomster i kjøleskapet.
  • Ikke plasser nelliker ved siden av frukt eller grønnsaker. Frukt og grønnsaker avgir etylengass, som kan alder og drepe dine nelliker.