Hovudside

Hvordan bygge en Brick Barbecue Island

by Walther

En murstein grill øya er en grill pit plassert i midten av din hage. Det kan være et fristed for alle som lever for å grille. Med et par poser med betong, en bunke med betongblokker, noen armeringsjern, stålgitter og litt hardt arbeid, kan du opprette din egen grill øy over en helg.

Bruksanvisning


•  Legg ut omkretsen av fundament på bakken med et målebånd og merking maling. For en liten øy, legge ut en 40-tommers med 56-tommers rektangel. For en stor øy, legge ut en 80-tommers by112-tommers rektangel. Kontroller at du har ikke mindre enn fem meter med plass rundt i området i alle retninger.

•  Fjern 8 inches av smuss fra innsiden av rektangelet og nivå det med en rake. Sjekk overflaten med et nivå for å sikre bakken er flat.

•  Legg to inches av grus, nivå det med en rake og deretter helle en konkret dask ikke mindre enn to inches tykke. Tillate en time for betongen å sette opp før du går videre. Du ønsker ikke skive helt stivne, men du ønsker ikke det altfor myk.

•  Plasser den første raden av blokker rundt omkretsen på toppen av betongplaten. Hvis du bruker betong mur blokker, pass på at hullene i blokkene forsiden opp. Hvis du bruker mindre, rød murstein, sørg mursteinene møte opp, men også plassere en ekstra rad med murstein ved siden av den første raden. Dette vil doble tykkelsen av veggen og legge til stivhet av øya. Sørg for å plassere en 1-tommers-tykke lag av betong mellom de to radene for å hjelpe binde dem sammen.

•  Plasser skitt inn i hullene på betongblokkene. Hvis du brukte rød murstein du kan gi avkall på skitt. Plassere en 1-cm tykt lag av betong på toppen av den første raden. Plasser en andre rad av murstein på toppen av den første raden. Vakler klossene for å skape en interlacing mønster. Hvis du brukte rød murstein, lå to rader å bygge opp riktig høyde. Når du er ferdig, bør du ha to rader med betong mur murstein eller fire rader med rød teglstein.

•  Plasser en 1-tommers lag av betong over den øverste raden. Plassere biter av armeringsjern over lang span av øya. Hvis du bygget en 40-tommers-dyp øy, bruker fire jevnt fordelt biter av armeringsjern. Hvis du bygget den 80-tommers-dyp øy, bruker åtte jevnt fordelt biter av armeringsjern. Synke armeringsjern i betongen og deretter flater betongen med sparkel.

•  Plasser en tredje rad av betong mur murstein eller plassere to rader med rød murstein. Igjen, rave dem til å lage en interlacing mønster.

•  Plasser metallrister over armeringsjern og vent i minst 24 timer før avfyring opp den nye grill øya.