Hovudside

Hvordan justere en Stikker French Door

by Walther

Hvordan justere en Stikker French Door

Franske dører legge en attraktiv atmosfære til ditt hjem. Når de stikker, er åpne og lukke dørene skikkelig frustrerende. Denne type dør er ofte laget av tre, og når luftfuktigheten er høy, kan treramme hovne opp, og dermed forårsaker stikker. Justere den franske dører er noen ganger nødvendig for å hindre dette problemet. Løsningene er ukomplisert og kan gjennomføres med dagligdagse husholdning verktøy.

Bruksanvisning


•  Kontroller alle skruene og hengsler i dine franske dører. De har en tendens til å løsne over tid, og oppløsningen kan være så enkelt som å trekke til skruene for å holde dørene fullstendig i rammen. Bruk en Phillips eller flat skrutrekker til å justere skruene. Enten du har franske dører hvor man står stille eller begge av dem svinge åpne, er det viktig å justere begge dørene hvis det er nødvendig.

•  Kontroller dørhåndtak og låser for å sikre at de er tette. Hvis ikke, stram dem med en skrutrekker. Hengsler eller knotter som ikke er stramme nok årsaker sagging, og dermed gjøre den franske dører pinne.

•  Større åpningen av dine franske dører ved å hamre et par spiker i dørkarmen og piggene under dem. Dette fører til rammen for å holde sammen mer effektivt. Selv justere rammen 1/16 tommers kan hindre den franske dører fra stikker. Bestem hvor døren er stikker og hammer en 2-tommers eller 3-tommers spiker inn i dette området og 6 til 12 inches over eller under den for å løse problemet.

•  Tape biter av karbon eller en annen type papir som etterlater en blå eller svart inntrykk til området av den franske dører der du mistenker at de stokk. Åpne og stenge dørene et par ganger og sand ned områdene med markeringene ved bruk av fly og sandpapir for å glatte og justere overflaten.

Tips og advarsler


  • Ansette en snekker til å installere et mellomlegg eller utdype mortise hvis den franske dører fortsette å holde fast.
  • Unngå å slipe for mye tre unna med flyet eller sandpapir. Dette kan føre til hull og utkast. Det er lurt å sand døren rammer litt, sjekk for å se om de fortsatt stikker og gjenta metoden hvis de er.