Hovudside

Hvordan bruke en Blikk Roller

by Walther

Mest metallplater som starter som en flat ark. Det er deretter klippe og dannet ved hjelp av ulike verktøy i en metallplate butikk som gir et sluttprodukt å bli født. En av disse platemetallverktøy er en metallvalse, som består av tre valser som danner metall i en buet form. For eksempel kan du ta en flat metallplate av en bestemt lengde og rull den inn i metallrøret. Graden av rullen som dannes blir styrt ved å justere den tredje rull.

Bruksanvisning


•  Undersøk din metall ruller på hver for knotter. Tvinn hver av disse knottene mot klokken for å flytte tilbake valsen bort fra de to foran. Baksiden roller skal sitte tilbake ca 1/4 tommer til å begynne med. Gjenta denne fremgangsmåten for hver bryter på undersiden av valsen.

•  Løft opp på håndtaket befinner seg på høyre side av valsen. Trykk ned på spaken plassert under håndtaket. Toppen roller bør øke litt. Skyv stykke metall mellom de to fremre rullene og slipp spaken. Senk håndtaket og lås den på plass.

•  Trekk hver bryter er plassert på bunnen av valsen inntil metall begynner å bøye seg svakt i valsen.

•  å dra i håndtaket på den siden av valsen med urviseren for å trekke arket metall gjennom valsen. Gang gjennom, slår den mot klokken for å trekke metallplater tilbake ut av valsen.

•  Juster knotter både på baksiden av valsen og undersiden for å stramme opp valsene. Tegn metall tilbake inn i og ut av valsen. Jo strammere knottene blir, jo mer drastisk rull med metallplater.

•  Vri håndtaket mot urviseren for å trekke platemetallet helt ut av rullen, når den ønskede roll oppnås på brikken.

Tips og advarsler


  • Hvis valsen er for stram og metallplater ruller for mye, trykk ned på metallplater som du trekker den inn i valsen. Denne handlingen vil fjerne noe av rullen for deg.