Hvordan Clean Raskere


Hvordan Clean Raskere

Rengjøring av bomiljø er trolig på listen over ting å gjøre, men arbeidsordning er pakket denne uken og andre oppgaver forstyrrer det mye ledig tid tilgjengelig for deg. Før du vet ordet av det, har en uke gått, og ingenting har blitt renset. Hvis du har falt i denne fellen, blyant to 15-minutter blokker av tid i din daglige kalenderen for å dekke de tre største rengjørings hindringer for de fleste av oss: kjøkken, bad og soverom.

Bruksanvisning


•  Dediker 15 minutter på kvelden og 15 minutter i morgen for å opprettholde et rent hjem. Hovedproblemene områdene er sannsynlig kjøkken, bad og soverom. Fokus på rengjøring en seksjon eller område, i opptil 15 minutter. I åtte minutter, kan du holde badet rent og deodorized. På bare fem minutter, kan du starte en last av klesvask eller losse oppvaskmaskinen. Tid deg selv på hvor lang tid det tar å utføre en oppgave eller rent ett område. Du vil bli overrasket over hvor lite tid er nødvendig. Dette er ikke en detaljert rengjøring, det er bare et minimum renholdsplan, men det vil holde deg fra å være flau neste gang du har uventet selskap innom.

•  Ha alle i huset som er i stand til skylling og plassere sine egne retter i oppvaskmaskinen etter måltider. Tørk ned bordet og harde overflater på kjøkkenet om morgenen og kvelden. Våt mopp etter behov. Feie gulvet i mellom mopping økter. Tømme oppvaskmaskinen først i morgen. Disse få skritt, lett oppnådd i 15 minutter, holde kjøkkenet på et grunnleggende nivå av renslighet.

•  Spray baderoms vasker, toaletter og gulv med en mild rengjøringsmiddel. Bruk tørkepapir for å raskt tørke ned overflater. Legg billig, parfymert sjampo til din toalettskålen og deretter swish innsiden av toalettet. Raskt feie gulvet bad, spesielt området rundt toalettet. Hold forsyninger under vasken på badet, slik at de er på hånden. Gjør dette to eller tre ganger i uken for å holde alt rent og hygienisk.

•  Gjør opp din seng så snart du våkner. Har alle medlemmer av familien som er gamle nok til å delta på skolen gjøre opp sine egne senger. Insister på at alle i familien satte seg klærne bort eller i en skittentøyskurv på kvelden før sengetid.

•  Kjør gjennom ditt hjem med støvsuger annenhver dag. Gå over hver del en gang. Hvis du er virkelig dårlig tid, fokus på høyt trafikkerte områder av ditt hjem.

•  Holde hjemmet rent tar små daglige handlinger. Forventer å rengjøre hjemmet ditt en gang i uken i 30 minutter er urealistisk hvis du har vært slacking på dine daglige gjøremål, men å holde det rent i to 15-minutters segmenter hver dag gjør helgen rengjøring til en lek.

Tips og advarsler


  • For å rengjøre raskt, trenger du de riktige verktøyene for jobben. Hold dem i det området du skal bruke dem hvis mulig. Finne rengjøringsmidler, tørkepapir og verktøy kan spise opp flere av dine 15 minutter. Minst holde badet rengjøring forsyninger på badet.
  • Ikke bli distrahert. Plukk en oppgave og gå på det så vanskelig som mulig for opptil 15 minutter. Hvis du vet det ikke vil ta så lang tid, har en annen oppgave i tankene å flytte til uten forsinkelse.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler