Hovudside

Hvordan Kill Brown Mold i et toalett

by Walther

Hvordan Kill Brown Mold i et toalett

Fra tid til annen vil vi oppleve ekkel mugg vokser i vår toalett. Noen ganger kan det være veldig vanskelig å drepe og bli kvitt. Selv ved bruk av standard toalett rengjøringsmidler, er brun mold en kinkig mugg og kan fortsette å komme tilbake hvis du ikke dreper alt i ett slag. Disse trinnene vil vise deg hvordan å føre krig på den brune mold som vokser i toalettskålen og tillater deg å drepe den av for godt.

Bruksanvisning


Hvordan Kill Brown Mold i et toalett


•  Få forsyninger. Noen lokale matbutikk eller apotek vil ha renhold forsyninger som du trenger.

•  Pre-behandle toalettet over natten. Brown mold samler vanligvis og vokser på porene i toalettet, noe som gjør det svært vanskelig å drepe. Den beste metoden er å pre-behandle formen før rengjøring toalett. Hell halvparten av en gallon av blekemiddel i toalettskålen og inn i over vann reservoar og la det sitte over natten. Ikke bruke toalettet eller spyle den mens du behandler det med blekemiddel. La den sitte i minst 8-10 timer eller mer. Pass på at du lukker lokket toalett og bad døren så dyr ikke kan få til det. Også, hvis du har en baderomsvifte, slå den på slik at rommet kan lufte.

•  Scrub toalettet. Ta på deg gummihansker og gjelder generøse mengder toalettet renere og skrubbe toalettet før du har ryddet eventuelle gjenværende mold. Blekemiddel vil drepe det meste av det og enkle sirkulære skrubbe bevegelser ved hjelp av renere vil bli kvitt resten.

•  Skyll toalettet. Skylle toalettet flere ganger for å tømme den ut.

•  Unn toalettet igjen og kratt. Behandle på nytt om nødvendig og følg trinn to og tre.

•  Legg en klortablett til toalettet. Legg til en annen klor tablett på toalettet reservoaret for å holde formen fra å komme tilbake.

Tips og advarsler


  • Det kan ta flere anvendelser av blekemiddel og flere skrubbing økter for å fjerne og drepe den brune mold.
  • Bruk alltid vernegummihansker når du bruker industriell karakter kjemikalier.