Hovudside

Vaskemiddel buildup i Oppvaskmaskiner

by Walther

Vaskemiddel buildup i Oppvaskmaskiner

Vaskemiddel bygger seg opp i oppvaskmaskiner for en rekke årsaker, og kan være vanskelig å fjerne. Det tresko opp vann innspill og dreneringshull og kan produsere en film på retter som de vasker og skyll. Fjerne vaskemiddel buildup er ikke alltid enkelt, men når utført regelmessig, er det ork mye mindre vanskelig. Mens vaskemiddel buildup kan også indikere et ytelsesproblem med oppvaskmaskin, det er mange andre grunner vaskemiddel bygger opp.

Rengjøring med hvit eddik


Skrubb innsiden av oppvaskmaskinen med hvit eddik og en myk skrubb pad. Vær spesielt oppmerksom på utsiden av spylerarmene, og bruk en tannpirker til å fjerne hull i spylerarmene. Vær sikker på det er rikelig med ventilasjon, og bruke gummihansker og beskyttelsesbriller når du rengjør oppvaskmaskinen. Fyll oppvaskmiddelbeholderen med hvit eddik, og kjøre det gjennom en fullstendig utvidet syklus. Følge opp ved å kjøre oppvaskmaskinen på en full skylling.

Varmtvannstemperaturen


Du kan senke temperaturen på varmtvannsberederen for å spare energi. Senket temperaturer ikke alltid drepe bakterier eller rengjøre retter. Lavere temperaturer kan også gjøre oppvaskmaskinen kjøre lenger mens du prøver å varme nok vann til å rengjøre retter. Justere vanntemperaturen fra varmtvannsbereder til minst 140 grader F. Dette justering, i tillegg til de andre fordelene, vil handle for å løse opp og fjerne overflødig vaskemiddel fra oppvaskmaskinen og rettene.

Vannmyknere


Legg et kalkfilter til oppvaskvann linjeinngang. Kalkfilteret vil kontrollere mineral buildup, som feller vaskemiddel. Varmt vann vil også bidra til å oppløse vaskemiddel.

Skyll Additiv


Legg en skyll additiv til oppvaskmaskinen. De fleste oppvaskmaskiner har en skyll tilsetningsmidler hvis jobb er å gjøre vannet renne ut av rettene raskere slik at de tørker raskt og ikke tillater tid for mineralforekomster å utvikle. Skyll additiv fungerer på samme måte på oppvaskmaskin deler og hjelper til å kontrollere vaskemiddel buildup.