Hovudside

Hvordan Paint Blue Bell Flowers

by Walther

Hvordan Paint Blue Bell Flowers

Den blåklokke, Klokkeblåstjerne, er en utsøkt blomst, både i form og farge. Avledet fra en pære, ligner det hyasint og har en delikat, deilig duft. Klokkeformet blomster i toner av blått og lavendel pryder den ene siden av solid stilker som bob forsiktig i våren bris. I England, som er hjem for mer enn halvparten av verdens blåklokke befolkning, blåklokker er en beskyttet plante og en kjær del av områdets myte og kultur. De mange varianter av disse grasiøse blomstrer inspirere kunstnere overalt.

Bruksanvisning


•  Etablere en visuell referanse for arbeidet ditt. Du kan bruke levende blomster, men hvis de ikke er tilgjengelige, er det vakre bilder av blåklokker nettet for å hjelpe deg med å utforme en komposisjon.

•  Outline design etter at du har bestemt deg for om du skal male et felt av blåklokker, en gruppe av flere stilker, eller en enkelt blomst suspendert fra ett strå, bruker all plassen på papir eller lerret. Bestem deg for det sentrale punktet i arbeidet, stedet der du vil ha mest kontrast mellom lyse og mørke toner, for å tiltrekke øyet til betrakteren.

•  Bland en dyp tone av blå-fiolett med en palettkniv for å male undersiden av bladene. Kombiner ultramarin blå med en liten prikk av Alizarin Crimson. Tilsett en liten mengde vann, om nødvendig, for å gjøre malingen konsistensen av kremfløte. Påfør med en fuktig flat pensel og la tørke mens du blander neste farge. Tillat børstemerker for å forbedre overflaten av farge.

•  Studer figurer av kronbladene. Bland en litt lysere tone ved å legge hvit til din opprinnelige fargen på paletten, og slag i den nye fargen til å definere de mellomtoner av blomster. La noen av de opprinnelige dypere toner for å danne skygger. Tilsett litt mer hvitt til den nye farge og anvendelse på overflater av bladene som er nærmest betrakteren. Du har nå tre toner av blå-fiolett på klokkeformede blomster.

•  Legg lys, uregelmessig, stripet ledninger til de ytre overflater av noen av bladene, ved hjelp av en liten spiss børste. Avhengig av fargetone av blomstene, kan det striping være lysere eller mørkere. Uansett bør den stripete farge ikke lage en sterk kontrast med bladet farge.

•  Bland en liten mengde Alizarin Crimson med kadmium gul medium for å skape en myk gul-oransje tone å male pollenbærere av blomster, som kan vises inni noen av klokkene. Hvis den oransje fargen er for lys, tone det ned ved å legge til en prikk av dens komplementærfarge, blå-fiolett.

•  Paint grasiøs stammer av blåklokke stilken med en rik grønn blandet fra ultramarin blå og gul, og utdypet ved å legge til en liten bit av Alizarin Crimson. Fremhev de dype stengel toner med flotte slag av gult. Male slanke blader med et medium grønn, blandet fra ultramarin blå og gul, og skygge med den dypere grønne brukes på blomsten stilkene.

•  Legg flere slag av en nesten hvit blek blå med en fin spiss pensel til "pop" kronbladene fra overflaten og legge mer dimensjon til blomstene. Spot i noen endelige slag med den mørkeste blå-fiolett tone som du begynte med å skape sterk kontrast og vekt.

•  La bakgrunnen hvit, eller velge en bakgrunnsfarge som setter av blåklokker. En lys, nøytral tone vil fungere godt, eller en veldig dyp, mystisk brun eller grønn. En mindre intens versjon av gul-oransje, komplementet av blå-fiolett, er en annen logisk valg. Hold bakgrunnen enkelt, så det ikke vanskeligere fra fokus på blomstene.

Tips og advarsler


  • Gjør eventuelle nødvendige justeringer av former, størrelser og farger for å skape en vellykket komposisjon.
  • Ved å blande tidligere blandede fargetoner i hver ny tone, vil paletten være naturlig harmonisk.
  • Arbeide for minst tre nyanser av en farge på hver form for å skape en tredimensjonal effekt.
  • Husk å holde deg børster i vann når den ikke er i bruk, slik at akrylmaling ikke tørker ut og ødelegge dem.