Hovudside

Hvordan Pin en påske Orchid Corsage

by Walther

Orkide corsages er gitt og slitt for å konnoterer ære og feiring for et bredt spekter av arrangementer hele året. Den klassiske påske corsage er en større Cattleya eller Cymbidium orkide, selv om phalenopsis og Lady Slipper orkideer er nå noen ganger brukt i tillegg. Sikre en corsage er lett å gjøre, men krever en god anker pin lenge nok til å traversere gjennom corsage stammen, inn i klær, og tilbake gjennom corsage med en bit av pinnen til overs. Pearl-hode pinner mellom 2 og 3 inches i lengde er ideelle, og to hender er et must.

Bruksanvisning


•  Velg et sted å pin orkide corsage som passer din antrekk og preferanser. De mest tradisjonelle stedene å Pin en corsage er venstre bryst jakkeslaget eller skulderområdet, stroppen av en kjole på venstre bryst eller skulder, og i midjen mot hver side, men ikke sentrum.

•  Hold corsage i posisjon på stoffet, flytte og vippe den til du er fornøyd med plasseringen. Hold corsage på plass med en hånd. Hold rett pinne i den andre hånden og nå rundt baksiden av corsage der tapet stammer av corsage berører stoffet.

•  Hold den rette pinnen gjennom tapet orkide stilk ned i stoffet. Catch 01.08 til 01.04 tomme av stoff på pinnen og deretter bringe pinnen tilbake opp gjennom stoffet tilbake i teipet corsage stammen. Trykk på til den oppsvulmede hodet av pinnen er så langt den vil gå inn i corsage tilbake.

•  Gjenta denne prosessen med en andre rett pin for spesielt tunge corsages, når brukeren skal flytte rundt kraftig, eller når låsing en orkidé corsage til en lett eller delikat stoff som silke eller organza.