Hovudside

Økende Bamboo Planter i containere

by Walther

Økende Bamboo Planter i containere

Bambus tilbyr en skvett elegant farge til ethvert hjem, samt en frisk, naturlig look. Det gir hell og tre energi til de som tror på feng shui. Bambus kan vris i spiraler, flettet eller formet i hjerter. Bambus er også utrolig lett å vokse i containere. Din container vil forbli grønn og blomstrende med riktig pleie. Under de rette forholdene, trenger bambus lite oppmerksomhet.

Bruksanvisning


•  Velg en pott for din bambus omtrent tre ganger større enn potten den kommer i. Pass på at beholderen er knebøy (snarere enn høy) og har rette sider (ikke potbelly sider). Dette sikrer bambus har rikelig med plass til å spre sine røtter og kan transplanteres enkelt.

•  Bland like deler moden kompost, matjord og nitrogen-rik gjødsel. Linje nederst i potten med omtrent halvparten av denne blandingen og satt resten til side.

•  Arbeid deg bambus ut av sin opprinnelige potten og forsiktig gre og spredt ut røttene. Plasser rotklumpen på toppen av jord i beholderen og dekke det med de resterende jord blanding. Forsiktig pakke jorda.

•  Vann bambus til jorda er veldig våt, men ikke gjørmete. Plasser bambus i et sted som mottar lys og indirekte sollys hele dagen eller direkte sollys og skygge for like deler av dagen. Vann hver uke, fukte bladene med en sprayflaske på samme tid.

•  Repot bambus hver to til fire år. Igjen, velger en beholder omtrent tre ganger så stor som den siste beholderen i dette tilfellet en 9-liters beholder. Bambus vil vokse saktere i en container, og bør forbli liten nok til å være overkommelig uten beskjæring.