Hovudside

Hvordan koble en Wireless Camera

by Walther

Hvis du noensinne har ønsket et hjem sikkerhet overvåking, men tenkte det ville være for dyrt å installere, tro om igjen. Med dagens digitale kameraer og trådløs teknologi alt som trengs er en TV og et par kameraer, og du vil være i stand til å vite hva som foregår på utsiden av huset ditt fra hvor du er i verden.

Bruksanvisning


Hvordan koble en trådløs datamaskin


•  Installer kameraene. Alt du trenger å gjøre er å feste dem til en vegg med festeskruene og deretter plugge dem inn til en strømkilde. De er værbestandig slik at du kan få dem våte.

•  Koble TVen eller datamaskinen til det trådløse kamera. Alt du trenger å gjøre er å koble den trådløse videomottaker til en strømforsyning deretter kjøre RCA kabelen som følger med den til din TV eller videospiller. Kablene vil være fargekodet gul og rød, og du bare plugge rett tilsvarende farge inn i riktig hull. Du kan også koble mottakeren til USB-porten på din bærbare.

•  Overvåk kameraer på Internett. Du kan registrere deg med Fra HomeCamera.com for en gratis konto for å laste ned programvaren på datamaskinen. Når programmet er installert vil du trenger for å holde datamaskinen festet til video på og koblet til Internett. Du vil kunne få tilgang til kameraer fra enhver bærbar PC, PDA eller web enbabled mobiltelefon.