Hovudside

Kan krysspollinering Forhindre pæretrær fra å produsere frukt?

by Walther

Kan krysspollinering Forhindre pæretrær fra å produsere frukt?

De fleste pæretrær er selv inkompatible, noe som betyr at krysspollinering er nødvendig for treet å produsere frukt. Krysspollinering med en kompatibel pæretre variasjon vil aldri stoppe et pæretre fra å produsere frukt. Tvert imot vil fravær av kryss-bestøvning med et kompatibelt variasjon forårsake en manglende fruktproduksjon. Pæretrær produsere frukt som en del av deres naturlige reproduksjonssyklusen, så noe som forstyrrer denne syklusen vil påvirke, og muligens stanse, fruktproduksjon.

Tre Helse


Den generelle helsen til pæretreet er avgjørende for utvikling av kvalitet frukt. En syk eller stresset treet ikke har energi til å bruke på utvikling av blomstrer, frø og frukt. Insektplager, sopp- og bakterieinfeksjoner kan angripe og skade trærne. Hvis venstre ubehandlet, vil trærne produsere misformet, liten, eller lavere kvalitet på frukten, eller kan produsere ingen frukt i det hele tatt. Alvorlige infeksjoner kan føre til døden av treet. Inspisere et ikke-fruiting treet for infeksjoner og behandle eventuelle infeksjoner eller angrep på riktig måte.

Gjødsel


Gjennom bruk av befruktning, særlig nitrogenrike gjødsel, stimulerer produksjonen av blader i stedet for blomster blomster og frukt. Gjødsle unge pæretrær om våren med en generell 10-10-10 gjødsel. Etter pæretreet er et par år gammel og vokser 10 inches av mer hvert år, slutte å gjødsle treet. Gjødselen hjelper treet vokse til en passende størrelse og hjelpemidler i utviklingen av sterke røtter, men når treet er etablert, fungerer gjødselen ikke lenger formål.

Alder


Frukttrær ikke produsere frukt til de når en alder av modenhet og de har et veletablert, sunt rotsystem. En pæretre vil begynne å frukt 05:56 år etter planting treet. Dersom treet er for ung, vil det ikke gå inn sin reproduktive syklus, og vil ikke produsere frukt. Når mangelen på pære produksjonen er et resultat av et ungt tre, bare vente til treet aldre til å nyte en pære innhøsting.

Pollinering


De fleste trærne krever en annen pære treet variasjon for vellykket pollinering, slik plante minst to forskjellige varianter i nærheten av hverandre er nødvendig for fruktproduksjon. Men ikke alle pæretre varianter er kompatible mates. Bartlett og Seckel varianter er uforenlig, og Magness vil ikke pollinere noen annen variasjon. Unngå å bruke noen insektmidler under blomstringen sesongen siden insekter er de vanligste pollinatorer. Insektmidler under blomstringen sesongen vil drepe de pollinerende insekter, redusere pollinering og frukt sett.